A változás szárnyain

Egy tinilány mindennapja,netes naplóba írva. Egyik mottóm: Nincsenek véletlen találkozások az életünkben.Minden ember az életünkben vagy egy TESZT,vagy egy BÜNTETÉS, vagy egy AJÁNDÉK.

uborka 2013.12.07. - 19:24 109820 látogatás 162 bejegyzés

Napsugár, a démonom

2016-08-03 12:06:43
Ugyebár az első, körülbelül másfél hétben Sz.-szel barátkoztam. Így tökre egymásra találtunk. Mindketten egy legjobb barátnőt kerestünk, és ezt el is mondtuk a másiknak. De nem nagyon sikerült ez a dolog kettőnk között. Én nem igazán tudtam neki megnyílni, beszélgetni vele, ráadásul a féltékenykedésem is kezdett beütni (habár saját bevallása szerint ő is az volt, mondjuk én rajta kívűl nem is barátkoztam mással).

Aztán egyik nap (második héten asszem) megszólított P., akivel szintúgy jóban volt Sz. Volt vele egy lány, a barátnője. Mintha a Barátok köztből lépett volna ki. Rózsaszínes-narancsos fodros szoknya, stílusos öltözék. Hosszú, dús, szőkés, hullámos haj.

Ő a címem. Igen, lehet kicsit ellentmondásos, de ez az igazság.
Volt esélyem (azt nem mondom, hogy szerencsém) megismerni ezt a lányt, és annyira hatással volt rám, hogy egy verset is írtam róla. Lassan, de immár azt mondom biztosan kialakult a mi sajátos barátságunk. Viszont ezzel párhuzamosan Sz.-t teljesen elhagytam. Féltékeny volt már akkor is amikor még csak P.-vel kezdtem el barátkozni. De ő is talált magának mást, és ezt az egészet pedig megbeszéltük.

Szóval eleinte P.-vel és K.-val lógtam.
Ugyebár -mivel ők már régebb óta ismeték egymást, és még elsőbe is együtt jártak- természetesen K. eleinte jobban húzott P.-hez, ami halványan persze szarul esett (mikor megjött P. is vagy fordítva, amikor K. jött meg, akkor én egyből szellemé változtam) , de próbáltam elfogadni, és érdekesmód nem voltam féltékeny. Fura volt. Fura volt, hogy szamárnak kezelnek, és meg se kottyan.
Ezek szerint már nem függök annyira másoktól?
Visszatérve:
09.11.
Ekkor volt K.-val az első közös képünk. Reakciók: ,,Hát ez nekünk nem megy :D " , ,,Ezt még gyakorolni kell :D "

Egyik nap összefutottam vele sulibamenet a zebra után, akkor együtt mentünk suliba, az volt az első. Meg egyszer, egyik nap, második vagy harmadik héten amikor hazafelé kísértem beszélgettünk, hogy egyszer ott kéne nála aludnom, vagy a barátnőjénél (Kl.-nél) és akkor esetleg iszogatnánk kicsit.
eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!