Real life blog ~

Ez a blog az én életemet fogja bemutatni, ugyanis lusta vagyok naplót írmi! :P Ha érdekelnek egy butus lányt hibái, néz be hozzám! ;)

Pannus0810 2013.10.31. - 16:36 1552 látogatás 1 bejegyzés

One ~ Ein ~ Egy

2013-10-31 16:56:12

 Sziasztok! :)


Ez a blog azért jött létre, hogy ti tanulhassatok az én hibáimból! :) Már régóta fontolgattam, hogy írok blogot, egy van is, de az csak egy tröténet és kitalált, szóval nem az én igazai életem! (: De most belekezdek, és nem is szaporítom a szót, csak még annyit mondok, hogy először nem biztos, hogy minent érteni fogtok, amit írok, és hogy őszinte legyek, nem is azért írok, hogy bárki elolvassa, mert tudom, hogy az én "népszerűségemből" kiindulva arra, hogy valaki ezt a blogot/bejegyzést elolvassa, 0% az esély... úgyhogy bele is kezdek! A blogban természetesen mindenkit álnéven fogok nevezni, hogy nehogy véletlenül a blogom egyik szerepjője találkozzon saját magával! ;)


2013. október 31. 16:42 


Yesterday party, a buli következményei, napi szenvedések, kamaszpanasz...


Tegnap szülinapibuliban voltam, ami nagyon jól sikerült ! :) Félreértés ne legyen, nem volt pi, vagy ilyesmik ( sajnos :( xdd. ), de azok nélkül is nagyon jól sikerült, legalábbis nekem... MInden klappolt már egész nap, végre levették a felső fogszabim és oda is értem időben a talihelyre, úgyhogy már akkor elhatároztam, ghogy sok idő után végre jól fogom magamat érezni, és elfelejtem az egész Bibbo ( az egyik álnév, ami egy fiú nevet takar, aki természetesen AZ A FIÚ ;) ) ügyet... Sikerült is volna, hogyha már az elején nem indítottunk volna azzal, hogy Elmir ( lány álnév, egyik osztálytársam, nagyon régi barátnőm :) ) nem közli, hogy Bibbo éppen XY városba tart megnézni Noit... Magyarl ez ennyit takar: az én kiszemelt álomhercegem éppen XY városba ment, hogy a jövendőbeli barátnőjével hetyegjen, aki nem én vagyok... Elég szar érzés volt, de még ez sem tántorított el attól, hogy jól érezzem magam! :) Jól is éreztem, mindent elfelejtettem, sokat beszélgettem, ettem, ittam, szóval bűnöztem ;) !! Aztán eljött a förtelmes 10 óra, amikor a három legjobb barátnőm közül az egyiknek, Lotti ( szintén álnév ;) ) haza kellett mennie.. Tudni kell, hogy az apukája rettenetesen maradi és szigorú Lottival és a tesójával, úgyhogy már 10 órakor haza kellett mennie, a buli vége előtt 3 órával! :( Szegén annyira cuki volt, hogy még sírt is, de sajnos tényleg mennie kellett!! :( Aztán engem is felhívott Anyum, hogy " Úristen, nbagyon késő van, hol vagy már, nem igaz, hogy nem tudtál szólni, hogy ilyen későn jössz! " De ezen sem paráztattam be magam annyira, úgyhogy fél egykor el is indultunk haza! :) Meg is írtam Lottinak, hogy "No para, nálam is ugyanaz a helyzet, mint nála", úgyhogy még negyed kettőig jól elbeszélgettünk Facebookon. Aztána telómmal a kezemben bealudtam! :)


Másnap mégesem kaptam akkora leszidást, mint amire számítottam, úgyhogy meg is írtam Lottinak, hogy nálam no gáz, ő pedig elmondta, hogy nem beszél se apjával, se anyjával, úgyhogy fő a családi béke! :) 


A mai napom egyébként azzal telt VOLNA, hogy tanulok, de ez sem jött be, úgyhogy inkább KamaszPanaszt nézegettem, olvastam Leiner Laura - Bábelt *.* és dübörögtettem az MTV musicot! :) Hát igen, végülis ez is tanulás: KamaszPanasz: biológia, Bábel: irodalom, MTV music: ének!! ;)


Most pedig itt ülök és blogozok! :) Ma még lehet, ghogy jövök, az események alakulásától függ!! :)


xoxo: Pannus <3


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)