Az én naplóm

Itt ebben a blogban a saját életemről írok így segítséget adok másoknak és még a tapasztalatommal is segíthetek másoknak.. :) !

Szancsiika Simán 2013.07.12. - 16:15 4017 látogatás 4 bejegyzés

Dear Diary :) és olvasóim

2013-07-16 17:28:24

Ma a nyári napköziben az egyik tanárral egy tök jó tánc koreográfiát találtunk ki amivel a ki mit tudon  fel fogunk lépni! :D  Van eegy telefon szám ha azt felvívod a kőr című filmböl a csaj fel fogja venni ez a szám és kipróbáltam és tényleg felvette : 0680222111     Egy tipp a telót ne tedd a füledhez


 


Hozzászólások száma: (2)

Dear Diary :) és olvasóim

2013-07-15 16:27:46

Sziasztok...! :D  Ezt a napot elrontotta .... az eső! : // Úgy értem haza a nyári napköziből hogy állt rajtam a víz.. -_-" Barinőmhöz menni fogok szórakozni :) Remélem a ti napotok jól telik..! Korán felkelek meg minden le vittem a kiskutyákat levittem sétálni aztán fel jöttem :D Utána mentem a börtönbe/ az iskolába/ pff:) Na sziasztok ..


Hozzászólások száma: (0)

Dear Diary :) és olvasóim

2013-07-14 10:05:18

Sajnos tegnap nem tudtam írni,mert e tengerimalacom nagyon beteg volt és állat orvosnál voltam és őt ápoltam -tuk! :( Sajnos estére meghalt, mert nagyon lázas volt a fialástól és nem volt ereje még táplálkoznia sem :(((( ! De sajnos ez az élet rendje.. ! Azon kívül jól telt a napom . Elhatároztam hogy elmondom annak a fiúnak hogy én is sZeReTeM! :D mert ha magamba folyton annak nem lesz jó vége !!!!!!! A mai  fejezetet később fogom leírni nektek mert a  nap még csak most kezdődik! Addig is Sziasztok...:)


Hozzászólások száma: (0)

Kedves Naplóm...:) ( olvasóim)

2013-07-12 17:37:24

 Van egy srác aki nekem nagyon tetszik és ma kiderült , hogy én is tetszem neki. Azt mondta hogy járna velem...Igen  ám ez szép és jó csak az a baj , hogy magamnak se merem bevallani hogy SzErEtEm! :(  <3 <3  Sokat szoktam vele bezsélgetni , de ma valahogy kevesebbet csevegtünk. A nyári napköziben az egyik kisfiút ma majdnem megverték és mikor én segítettem neki , hogy ne piszkálják, akkor majdnem én lettem a hibás .... : // Szóval jobb nem bele avatkozni az ilyen dolgokba,bármilyen jószándek is vezérel minket! Nos ha írni szeretnétek akkor nyugodtan ! :) ( Sértő dolgokat nem kérek ! :) ;)) 


Sziasztok! :D :* <3


Hozzászólások száma: (1)