shy-diary

Szeretném az én átlagos életemet leírni. Ezt a blogot nem másoknak, hanem magamnak írom, hogy vissza tudjam olvasni. Persze annak csak örülnék, ha valaki kommentelné, követné a bejegyzéseimet :)

lilo32 2012.09.16. - 15:48 4574 látogatás 6 bejegyzés

Már megint hétfő!!

2012-09-24 18:30:56

Hello!


Tegnap este megnéztem a Magyarország szeretlek!-et az M1-en, aminek fél 10-kor lett vége. Ez nekem már túúl késő. Ne nézzetek hülyének, de nekem 9-kor le kell feküdnöm aludni, hogy másnap normálisan tudjak figyelni és koncentrálni. Na ez nem jött össze, szóval ma mint egy zombi úgy mászkáltam a suliban...


Rajzóán a tanár osztályozta az előző órai munkánkat. Perspektív ábrázolás volt a feladat, kimentünk a suli elé rajzolni. Én a CBA sarkát rajzoltam le. Na most a tanár megszólal, hogy: "Tetszik amit látok, de mégis olyan üres, ez sajnos 4-5" -> na b*zdmeg!!!!!! Ez annyira nem fair! Most hogy ha csak ennyiből áll egy sarok akkor még mit rajzoljak?! Jegesmedvéket, ahogy éppen csúszdáznak egy aquaparkban?! Na ezen r*hadtul felidegesítettem magamat.


Aztán még történelem óra is volt! Minden órán legalább két ember felel. Én már megint agyonszorítottam a kezemet, hogy csak ne én feleljek. Végül is összejött. Mindig szétizgulom magamat ilyenkor :((


Gondolom nektek is elég rosszul telt a hétfőtök. Remélem azért hamar eljön a hétvége :P


Hozzászólások száma: (0)

2012. ősz színei

2012-09-20 13:42:30

Kék és zöld

Egyelőre úgy látszik, maradnak az erőteljes színek, legalábbis, ami a zöldeket és kékeket illeti. Egy lime és egy méregzöld lesz a vezető, illetve továbbra is sláger a kobaltkék.


Meleg színek

Természetesen továbbra is nagy divat a narancssárga, illetve a mandarinszín, melléjük csatlakozik a fukszia és a meleg sárga, hogy feldobják a szürke őszi napokat.


Feltűnésmentesen

A finomabb színek sem hiányozhatnak az őszi kollekciókból, a szürke örök kedvenc, a füstös rózsaszín üde színfolt lehet, a padlizsánszín nem éppen feltűnő, de legalább nem fekete.

http://ideal.hu/images/stories/000Cikk_kepek/autumn_2012_inside.jpg 


forrás: http://www.ideal.hu


Hozzászólások száma: (0)

Kedd

2012-09-18 18:55:20

Sziasztok!


Tegnap azért nem jelentkeztem, mert tegnap fizikát tanultam (inkább magoltam), mert az a hír terjengett, hogy röpit írunk. Na én mint egy kisangyal mindent bevágtam, erre mi derül ki?! Nem is írtuk meg -.-", na mindegy.


Szeintem ti is annyira voltatok lelkesek ma, mint én. Ez a legnehezebb napunk. Tömény tanulás, 6 óra és 0 tesi. Első óra irodalom, izgultam, hogy ne engem feleltessenm, oké ezt meg is úsztam.  Aztán a 2. órán a biosztanár benyögte, hogy ezentúl feleltetni fog minden órán. Eddig meg csak 1-2 nappal a nagydoga előtt megtanultam azt a 8-10 oldalt, aztán ennyi. Hogy most meg minden órára tanuljak? Na ne már :( Amúgy a többi órán nem volt semmi extra...


Bocsi, hogy itt untattalak titeket :/ majd valamikor hozok már izgisebb cuccokat is!


Hozzászólások száma: (0)

Szent Johanna Gimi

2012-09-18 18:44:20

Halihó! itt az SzJG-s cikk amit ígértem :)


Kezdet


Együtt


Egyedül


Barátok


Remény


Ketten


Útvesztő


Ez a sorozat egy lányról, Rentai Reniről szól. Egy-egy könyv egy félévet foglal magába. Tehát egészen 9-től 12-ig kísérhetjük nyomon az osztályt. 12-16 éveseknek ajánlott. Naplóként van megírva, ami nekem nagyon tetszik :) Nem nagyon szeretnék most a könyvről hablatyolni, hja érdekel úgyis megkeresed :)


a képek google-ból vannak!!


Hozzászólások száma: (0)

Vasárnap

2012-09-16 16:03:27

Halihó!


 Hát, igen ez az első posztom, a napomról :D.


Tanultam mint állat xD. Nyolcosztályos gimibe járok, most vagyok 8.-os és idén szintvizsgánk lesz. Ez annyiból áll, hogy angolból/németből (én angolból), irodalomból, nyelvtanból, történelemből írásbeli és szóbeli felmérés lesz, matekból pedig írásbeli. Ez amolyan érettségi szerűség, de nincs akkora súlya. Csak az múlik rajta, hogy megbuksz e :P. No de amúgy nem is erre készültem, hanem a következő hétre. Nem tudom, hogy miért írtam le o.O na mindegy legalább ezt is tudjátok :)


Nem régen kezdtem el a Szent Johanna Gimit. Szerintem sokaknak ismerős ez a könyv. Nos, nekem tetszik, bár egy kicsit unalmas is tud lenni a sok enyelgés Cortezről... Most tartok a 3. könyvben :) ha már elkezdtem el is fogom olvasni mind a nyolc kötetet :) Szerintem hozok is róla képeket, meg ismertetőt...majd holnap...


Mást nagyon nem is csináltam :) Sok sikert a holnapi naphoz!!


Hozzászólások száma: (2)

Üdv, kedves idegen!

2012-09-16 15:52:23

  Már régóta gondolkodom, hogy nyissak egy saját blogot. Nézegettem a mindenlkilapja.hu -t a gportal.hu -t de nem tudom, hogy képes lennék e rá. Lehet, hogy hamar megunnám és nem lenne értelme egy oldalt megnyitni. Így hát erre esett a választásom.


  A suliról, rólam, a zenéről, az öltözködésemről lesz szó. Remélem, nem unom majd meg :)


Hozzászólások száma: (0)