pretty girl

Útmutató tini lányoknak! :) Egy csajos blog trendről, sztárokról, filmekről, zenékről és sok másról ami téged is érdekelhet, érinthet. Nézz be, kérdezz, írd meg véleményedet,...! bye-bye:Pretty Girl<3

smile 2012.09.13. - 17:33 54453 látogatás 44 bejegyzés

Barátság zóna

2012-11-05 18:22:19

 Tini korunkban még fontosabbak a barátok. Ilyenkor alakul ki igazán a személyiségünk, és az, hogy milyen emberekkel töltjük az időnket, kikkel "lógunk" meghatározó lehet a későbbiekben is. Vannak akik nagyon könnyen barátkoznak, bárkivel szóbaelegyednek, viszont vannak olyanok is akik kissé bezárkózottabbak és nehezen nyitnak mások felé. Szeretnék adni pár tanácsot a barátsággal, barátkozással kapcsolatban. Természetesen ezt is több részletben fogom leírni, ezért ha érdekel akkor majd a következő részt is olvasd el! Remélem hasznodra válik! :)


Ki az igazi barát és ki az aki csak haver?


Lényeseg különbség van a kettő között. A haveroddal lehet, hogy csak néha beszélgetsz, nevetgéltek együtt, többször együtt "lógtok", de akinek minden titkodat elmondhatod, megbízhatsz benne, mindig támogat, és nem hagy cserben, az az igaz barát. Ne téveszd össze a kettőt, mert később ezekből kialakulhatnak konfliktusok!


Az igaz barátság


Az igaz barátságban nem hazudozunk össze-vissza a másiknak, nem érdekből vagyunk barátok és megbízunk egymásban. Ne azért barátkozz valakivel, mert mondjuk ő az osztályodban a "menők" közé tartozik, vagy mert gazdagabb, jobb ruhái vannak. Ezek az érdekbarátságok általában nem tartósak és szinte haszontalanok. Aki tényleg a barátod, nem fog kibeszélni, nem fog arra "kényszeríteni", hogy azt csináld amit ő mond. Ha a többiek azt mondják neked, hogy muszáj megcsinálnod valami marhaságot, mert ha nem teszed akkor nyuszi vagy, vagy akkor nem vagy olyan menő, mint ők, akkor ők egyáltalán nem a barátaid! Ha valaki a barátod, akkor ő elfogad olyannak amilyen vagy, nem akarja, hogy olyat tégy, amibe nem szívesen mész bele, tisztel téged és a döntéseidet is!
Ha nehezen barátkozol...


Ahhoz, hogy barátokat szerezz neked is nyitnod kell mások felé, ne csak azt várd, hogy majd odamennek hozzád! Járj edzésekre, különórákra ahol ismerkedhetsz. Ne csak otthon ülj, ott ne csodálkozz ha nem találod meg a legjobb barátodat. Próbálj hozzád hasonlóakkal csevegni, hisz velük több témád lesz! Ne ítélj el egyből mindenkit, hagyj időt arra, hogy megismerd! Ne félj barátkozni, hisz mindenkinek szüksége van az igazi barátokra! :) Sok szerencsét!


Hamarosan lesz folytatás is. Kérdéseidet tedd fel hozzászólásban! bye-bye-Pretty Girl<3

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!