pretty girl

Útmutató tini lányoknak! :) Egy csajos blog trendről, sztárokról, filmekről, zenékről és sok másról ami téged is érdekelhet, érinthet. Nézz be, kérdezz, írd meg véleményedet,...! bye-bye:Pretty Girl<3

smile 2012.09.13. - 17:33 54465 látogatás 44 bejegyzés

Make up! V.

2012-10-30 10:13:20

 Smink parák


Volt már veled olyan, hogy készülődtél valahova (buliba, színházba, randira, stb..) és az utolsó pillanatban elrontottad a sminkedet? Vagy nagyon siettél és túlzottan kiszedted a szemöldöködet? Vagy elkenődött a sminked és te sokáig nem is tudtál róla? Vagy egy jó barátnőd izléstelenül sminkelt és nem akartál neki szólni? Most ezekre a smink bakikra hívnám fel a figyelmet és adnék pár tippet az elkerülésük, megoldásuk érdekében. 


Ne hagyd az utolsó pillanatra!


Ha igényes megjelenést szeretnél, akkor lehetőleg ne 5 perccel indulás előtt kezdj el sminkelni! Szánj rá megfelelő időt! Így majd nem lesz rúzsos a fogad, nem a homlokodon lesz a tus vonal, stb...


 


Szemöldök bakik


Ha magadnak szeded ki a szemöldöködet, akkor benne van a pakliban az is, hogy elrontod. Ha úgy érzed, hogy nagyon kiszedted, vagy furcsa lett a formája, akkor se ess kétségbe! Vegyél egy szemöldök ceruzát, amivel könnyedén kijavíthatod a hibákat!


 


Elkenődött smink


Aki már festi magát annak tudnia kell azt viselni is. Ha állandóan belenyúlsz a szemfestékedbe vagy elkened a rúzsodat, akkor ne csodálkozz, ha furcsa képet vágsz majd a tükörbe! Ha ritkán sminkeled magadat, akkor persze ez normális, mert hozzá kell szoknod, hogy van valami az arcodon, de próbáld magadat arra tanítani, hogy ne mázgáld el a festéket! Viszont, hogy ha tudod, hogy sportolni mész, de még is szeretnél egy kis make up-ot, vagy nyáron a melegben sokat izzadsz, vagy starndolni mész akkor mindenképpen vízálló sminkeket használj! Így biztos, nem fog könnyen lejönni, elmaszatolódni.


 


Barátnők tévedései


Lehet, hogy már veled is történt, hogy az egyik barátnőd nem igazán találta meg a megfelelő make up-ot. Én már voltam ilyesmi helyzetben. Elég kellemetlenül éreztem magamat, mert legszívesebben szóltam volna neki, de nem mertem, hátha megbántom. Így hát inkább tartottam a számat, de később lelkiismeret furdalásom lett miatta. Tanultam ebből és már tudom is a módját annak, hogyan kell ilyenkor elmondani az illetőnek, hogy mi a helyzet. Bárkivel megeshet, hogy lát egy divatmagazinban egy őrületesen jó sminket, le akarja utánozni, de ez nem éppen úgy sikerül, ahogy várja. Ezt mindenkinek el lehet nézni, főleg aki csak most ismerkedik a sminkelés szabályaival. Mindenképpen kedvesen mond el a barátnődnek, hogy nem a legtökéletesebben néz ki! Adj neki tippeket, hogy hogyan javíthatná ezt ki! Legyél vele megértő és ne feledd, hogy ha igazából a barátod, akkor elmondjátok egymásnak az igazat, őszinték vagytok egymással és nem féltek a következményétől (jelen esetben a smink bakit :D )!


 


köszi,hogy olvasol!tedd fel kérdésedet kommentben! bye-bye:Pretty Girl<3

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!