Yo. - Ami a világ mögött van

Az én elvont világom. Privát!:)

Nekrato 2009.07.28. - 22:17 1961 látogatás 1 bejegyzés

Úgy bánj másokkal ahogy ...

2009-07-28 22:34:01
... szeretnéd, hogy veled bánjanak.
Ez egy örökéletű igazság. Gyakorta képzelem magam ebbe a helyzetbe, és igyekszem megérteni mások világát. Szerintem minden embernek külön univerzuma van, ahol körülötte "forog" minden. Ugyanakkor éppen ezért valamilyen formában tiszteletben kell tartani ezt a magánszférát. Szerintem kevés csodálatosabb dolog van a barátságnál.Vagy az abból fakadó meleg ölelésnek.
Mondtam már, hogy szeretetéhes vagyok? :)

Szeretnék egy olyan fiú röppályájára tévedni, aki képes magához vonzani, és akit én is mágnesként húzok magam felé. Szeretnék valakiben feltétlen megbízni, szeretettel érinteni az arcát, elmerülni a tekintetében. Érezni, ahogyan körülülel a hangja amikor megszólít, ahogy körbeleng a parfümje, vagy az enyém. Hosszú sétákat akarok vele, karácsonykor pedig sálat kötni neki.
Szeretnék főzni neki, és egy rossz nap után oltalmazó karjaim közé vonni.

Azthiszem lebuktam:) Találkoztam egy ilyen személlyel aki igazán komolyan megtetszett. Természetesen neki ezt nem mondtam el. Egyébként is van barátnője, akit szeret, így nem is volna jogom ilyesmivel nyomasztani.
Így nyertem egy kedves embert a szívemnek, egy igazi barátot. Ha valóban szereti azt a lányt, akkor örülök annak, hogy boldog.

Szerintem az is elképzelhető, hogy csak nekem vannak afféle beteges képzeteim, hogy "igaz szerelem".
Ugyan emberek! Nézzünk körbe akár a közvetlen környezetünkben is. Ki szeret itt igazán, szívből? Ki adná az életét azért akit szeret? Senki.
Osztálytársam szakított a barátjával. Vígan bejön másnap iskolába, és nagy szomorkásan elmeséli, hogy szakítottak, a másik pillanatban pedig vihog, és pasikat ölelget.
Lehetséges, hogy prűd volnék? Bevallom nekem is volt ilyen alvós macim. Vele a mai napig is különösen feszült, de mégis barátságos kapcsolatban vagyok.
Azt a lehetőséget én puskáztam el, benne is a nagy őt láttam, de túlságosan elutasítónak bizonyultam (ezt egyszer ki fogom bővebben fejteni)...

Nekem nem a diszkó jelenti a tökéletes ismerkedési helyet, inkább egy könyvtár, vagy egy gyógynövény bolt.
... Ilyen esélyekkel lehet nekem olyasvalakim, aki a végén nem fog megsebezni?

Szeretek olvasni, és írni. Nem vagyok rasszista, és ha valaki az, akkor megállíthatatlanul is kifejtem neki a nem tetszésemet, ami rendszerint osztatlan ellenérzelmeket vált ki a célzott személyből.

Hogy miért pont a szerelem-témára esett ma a választásom? Talán túlságosan is vágyik a szívem vaalkire, és ha nem mondhatom el senkinek amit érzek, hát elmondom mindenkinek, hátha sikerül megkönnyebülnöm.

Legyetek jók.
Hozzászólások száma: (0)