Laugh Out Loud - LOL

A blogom célja, hogy mindenki lássa meg az élet pozitív oldalát, nevessen nagyokat, legyen boldog! Csak úgy lehet teljes, boldog, egészséges életet élni, ha testileg, lelkileg kiegyensúlyozott vagy!

VicMate 2012.04.09. - 18:39 3263 látogatás 4 bejegyzés

Chill

2012-04-11 18:15:10

 Ááá, átmentem a KRESZ vizsgán!!!! Jeeeeee :D


Délután fodrásznál voltam a belvárosban, ahol tartós hajegyenesítést csináltattam. :) 3 óra hosszán át tartott a dolog, de a végeredményt nagyon szép lett (és drágább mint vártam:O ).


Mooost... Norbi szerelmem lement a közeli KISVENDÉGLŐBE (neeeem kocsma, hanem KISVENDÉGLŐ:DDD) a barátaival megdumálni a mai kisérettségi fontosabb eseményet. Addig én segítek anyunak aztán lassan megyek én is le:) Csak azért nem mentem, mert félek, hogy a hajam sörszagú lesz:D És mivel 4 napig nem moshatok hajat, hogy nézne már ki ha sörszagűan rohadnék 4 napig??! Pfuj -.-


Legyetek rosszak bogárkáim<3


PS.: Remélem értékelitek a képet!! ;) XO


Hozzászólások száma: (3)

Hang out

2012-04-10 13:42:31

Ma lógtam a suliból. De pssszt, ilyet Ti ne csináljatok!! :D Igaz, elindultam és majdnem el is jutottam a suliig, de aztán Esztivel visszafordultunk. Bementünk a Deákra, kávéztunk, vettem ajándékot a barátom húgának szülinapjára és már el is ment a nap.


Itthon főztem magamnak egy kis glutén-mentes zöldborsó főzeléket. Hmm, de finom volt. Nem sokára megyünk szülinapra. :)

Legyetek rosszak <3


Hozzászólások száma: (0)

Példakép

2012-04-09 19:25:09

Miley Cyrus


Nekem ő a példaképem. :)

És Nektek??


Hozzászólások száma: (0)

Welcome Drink

2012-04-09 18:48:40

Sziasztok^^

Vic vagyok, 18 éves. Éppen új életet kezdek! :) Tudom, ez furcsán hangzik, de így van. Eddig is egészségesen táplálkoztam, nem iszom, nem cigizem, droghoz sem nyúltam soha. De mostanában úgy éreztem -így a 8. szülinapomhoz közeledve-, hogy ideje valami újat vinni az életembe.

Elkezdtem rendszeresen futni a Margit szigeten és jobban figyelek a táplálkozásomra. Holnaptól gluténmentes életmódra váltok, hiszen több cikket is olvastam arról, hogy ettől szebb lesz a böröm, jobb lesz a közérzetem, mind fizikailag, mind mentálisan. Úgyhogy hajrá!! :)


Minden tininek ajánlom, hogy kezdjetek el sportolni! Eddig én sem tudtam, hogy ekkora öröm lehet az, ha körbe futom a Szigetet. Jó érzés, hogy tettem valamit azért, hogy jobb alakom legyen és egészségesebb legyek.

Ha bármi kérdésetek, problémátok van, írjatok bátran, megpróbálok mindenben segíteni! :)


Hozzászólások száma: (0)