Egy furcsa érzés, amit úgy neveznek, szerelem

Szerelem. A világegyetem legvarázslatosabb, legnagyszerűbb szava. Mit is jelent? Magát a mennyet s a poklot, a mindent, a semmit...Ha kicsit jobban el szeretnél merülni a témában, jó helyen jársz ;)

crazygirl029 2011.11.25. - 22:46 5250 látogatás 3 bejegyzés

Történet egy lányról és egy fiúról

2012-01-20 01:00:57

Kedves Olvasóim!
Ezúttal, több hónapos kihagyás után egy rendhagyó módon más bejegyzéssel jelentkezem:))

 


A lényeg, hogy van egy 159 oldalas regényem (A/4-es méretben), és arra gondoltam, ha kíváncsiak lennétek, néhány részletét megosztanám veletek. Na esetleg valakit érdekel?:))


Hozzászólások száma: (0)

A fiúkról lányoknak, a lányoknak fiúkról

2011-11-25 22:55:34

 


Hogy  a régi szabályt én sem szegjem meg: a lányokkal kezdeném:


Csajszik!Ti is ugyanígy érzetek, mint én? Ti sem értitek meg a srácokat, és mint valami fura lényre, úgy tekintetek rájuk? Nos, ezzel én legalább is így vagyok...Ezalatt persze nem azt értem, hogy furcsák számomra a fiú arcok, testek, tekintetek...Leginkább a viselkedésük idegen számomra. A srácok mondják nekünk, hogy a nők és lányok mennyire bonyolultak. Ezt persze meg is értem, hisz van, még én sem igazán értem, mit miért teszek. De akkor is... A fiú logika számomra teljesen ismeretlen fogalom...Létezik egyáltalán, vagy csak meggondolatlanul cselekszenek??? Persze nem szeretnék előítéleteket gyártani, vagy általánosítani. Én sem szeretem, ha a nyavalygó plázacicákkal azonosítanak. Csajszik, fogjunk össze és próbáljuk meg együtt megérteni a bonyolult lelkületű és gondolkodásmódú fiúkat. Bátran kommentáljatok, s ha tanácsra vagy szükségetek, én szívesen segítek. Persze, csak, ha akarjátok:)


Srácok!Én igazán kedvelem a fajtátokat, bár nem értelek titeket. Sajnos ezzel nem csak én vagyok így, viszont azt is tudom, ti sem értitek a lányokat:( Mi lenne, ha egy kicsivel, de valóban csak egy iciri-picirivel nyílvánvalóbbak lennétek, de legalább is bátrabbak. A tapasztalataim apalján egyre inkább kiveszett belőletek a vadászösztön. Arról tudnotok kell, sokszor csak a bátortalanságotokon csúszik el a dolog. Én magamból kiindulva tudom, sokkal nagyobbra tartom azt a srácot, aki elém állt és a szemembe mondja mit is gondol vagy akar. Jóllehet nem ér célt a gesztusotok, de higgyétek el, egy kikosarazás nem a világ! Én, mint a legtöbb lány, arra vágyom legyenek még igazi fiúk, férfiak..És ez ne csak a filmekben jelenjen meg, hanem akár az én életemben is. Ne értsetek félre, nem a nyálas, romantikus szőke hercegre várunk, csupán arra, merjétek felvállalni érzéseiteket, és ne arra várjatok, hogy majd a lány lép. Egyszóval: HAJRÁ FIÚK!!


Hozzászólások száma: (0)

Üdvözöllek világomban!!!

2011-11-25 22:50:48

Sziasztok kedves olvasóim!

Legelőször is le szeretném szögezni, én egy átlagos tini lány vagyok, aki szeretné megosztani veletek gondolatait, világnézetét.

Remélem a blogom elnyeri majd a tetszéseteket, bátran kommenteljetek is :) Szívesen fogadom a negatív kritikákat is a témákkal kapcsolatban, de remélem nem sok kivetnivalót találtok majd :D

A témák között szeretném majd taglalni a leggyakoribb és legfoglalkoztatóbbakat, ami nekünk, tiniknek mind a fejünkben kavarog. Gondolok ezalatt például: szerelem, csalódás, a suli nagymenői, szülők, viták és békülések, barátság =)Kellemes időtöltést nektek!:)


Hozzászólások száma: (0)