ez van.

könyvek, filmek, zene vagy csak a legjobb videók és netes megnevettetések. ez van. :)

gyanna 2009.03.12. - 20:42 164229 látogatás 66 bejegyzés

az emberi hülyeség határtalan...

2010-07-29 21:24:18

a legkínosabb foci-pillanatok

2010-06-21 20:39:19

2 éves fiú, napi 40 szálat szív

2010-05-29 12:22:50

A megrázó fotókon egy kétéves indonéz kisfiú, Aldi SugandaRizal látható, amint cigarettát szív játék közben.A hírek szerint a gyermek 18 hónapos korában szokott rá a dohányzásra, amikor apja, Muhammad megkínálta őt cigarettával – azóta Aldi dührohamot kap, ha nem szívhat el napi negyven szál cigarettát.

hirdetés


A 25 kilós kisfiú füstkarikákat fújva mászkál a játékautók között, és már képtelen a többi gyerekkel szaladgálni. „Teljesen függővé vált. Ha nem kap cigarettát, dühössé válik, a falba veri a fejét és visít. Azt mondja, hogy szédül és hányingere van”- mondta édesanyja, a 26 éves Diana.Aldi egy márkát szív, a szokása pedig naponta 3.78 fontba kerül a szüleinek. A hivatalnokok egy autót ajánlottak fel a családnak, ha leszoktatják a kisfiút a dohányzásról, ám a halárus apa úgy gondolja, hogy a gyerek teljesen egészséges és nem érti, mi a gond azzal, hogy a kisfia cigarettázik.Nem ő az első kisgyermek, aki rendszeresen dohányzik, egy kétéves kínai kisfiú lágyéksérve okozta fájdalmai enyhítésére kapott szüleitől cigarettát, igaz, ő "csak" egy dobozzal szív naponta.forrás: velvet, dailymail.co.uk


Hozzászólások száma: (2)

rövidített igazságok

2010-05-26 17:05:35

Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.


A nőknek csakis a belső értékek számítanak. Pl. klíma, bőrülés, világított piperetükör, dönthető ülés stb.


A halász azért megy ki a tóra, hogy halat fogjon..a horgász meg azért, hogy ne legyen otthon.


Addig igyál, amíg már szépnek tűnik, de még nem akarod elvenni feleségül.A nyúl az egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!


Minden reggel ágyba viszem a páromnak a kávét. Neki már csak meg kell darálnia...


Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét...


A munkahely olyan, mint a sakk. Ha alacsonyabb beosztásban vagy, akkor csupa paraszt vesz körül és járhatsz gyalog.


De ha előléptetnek, akkor egyből mindenki téged akar leütni.


Vagy sokat keresel, vagy sokáig!


Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak ellenszenves.


Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!


A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.


Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...


Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.A szerelem egy hosszú, édes álom. A házasság az ébresztőóra.


Az alkohol öl, butít, és a gyomromba döntöm.


Úriember az, aki ígéretéhez híven megmutatja a bélyeggyűjteményét.


Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi.


Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.


A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál.


A mi irodánkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.


Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.


Telitalálat, na nem mindenkinekHozzászólások száma: (0)

felröhögtem

2010-05-13 21:23:13
zseniális megasztár válogatásunk folytatódik:D


Hozzászólások száma: (0)

2010 gerappája - ha még nem láttad volna

2010-05-10 18:21:52

új őrület:D

2010-04-11 17:54:53

megdöbbentő számok!

2010-03-22 21:02:09

egy szerintm nagyon érdekes és tanulságos videó, megdöbbentő számadatokkal az internetről.Hozzászólások száma: (0)

micimackó és társai - a pszichológus szemében

2010-02-27 20:29:17

Micimackó: Kórosan mézfüggő szenvedélybeteg, aki mindent megtesz, hogy napi adagjához hozzájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperativ jellegű tevékenységre.Malacka: Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára dyslexiás). Növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának.Megalomániás mert mindíg Micimackó lábát ba**za mint egy kanos kutya.Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.


Tigris: Megalomániás tévkepzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van győződve arról, hogy a tigrisek a többi élőlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Ubermensch-szindrómájához az árja tigris fajhoz való beteges ragaszkodás, túlfűtött rasszizmus társul.


Füles: Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott osszegürcölni egy lakásravalót, ezért - míg társai jó meleg, fűthető odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik.


Kanga: Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét - kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették Kanga idegeit. Ráadásul - mivel Ausztráliából emigrált bevándorló -, idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt egövi élővilágában.


Zsebibaba: Csonka családból származó egyke, ennek köszönhetően anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenül elkényeztetett gyerek. Zsebibabénak mindig mindent szabad, senkitől nem kap egy jó nagy maflást, akármit is csinál.Nyuszi: Az agressziv-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva él, ennek köszönhetően mindig van valami, amiért aggályoskodik, és mindig van valaki, akin aggályait - heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással - levezetheti.


Bagoly: A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte és a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyűgözni őket, ám ez leggyakrabban tudálékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsősorban a fiatalabbakat, Zsebibabát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk némi pedofíliára való hajlamot is.


Róbert Gida: Hát, elég beteg kiscsávó lehetett, ha összehozta a fenti elmeotthont ...


Hozzászólások száma: (0)

break táncos gorilla :)

2010-02-17 15:12:53

  <<  1 ... 2 3 4 5 6 7  >>