ez van.

könyvek, filmek, zene vagy csak a legjobb videók és netes megnevettetések. ez van. :)

gyanna 2009.03.12. - 20:42 164244 látogatás 6 bejegyzés

írország (:

2009-06-30 22:57:45

nem frissültem régóta. ez van. :) írországban voltam. a táj gyönyörű, az emberek kedvesek, a fű zöld és bégetnek a bárányok mindenhol. néha meg csak lefekszenek az út közepére. no, de nem írni akarok - pár fotót tennék be. ha érdekel nézegesd meg. :DHozzászólások száma: (0)

Cher lánya férfivá operáltatja magát!

2009-06-13 12:24:12

Bono szóvivője csütörtökön elmondta, Cher és a néhai Sonny Bono gyermeke "azért hozta ezt a bátor döntést, hogy valódi identitásának adózzon". A nemi átalakító műtétek sorát már meg is kezdte.A 40 esztendős író, melegjogi aktivista, reality tévésztár húsz évvel ezelőtt jelentette be, hogy meleg. Homoszexuálisoknak, leszbikusoknak és családjaiknak szánt útmutató könyvében (Family Outing: A Guide to Coming-Out Process for Gays, Lesbians and Their Families) leírta, hogyan jött rá, hogy más, mint amit az édesanyja gondol róla. Második könyvében arról is beszámolt, hogy mennyiben változott meg kapcsolata szerelmével, miután nyilvánosságra hozta, hogy meleg. Azt reméli nem emegváltoztatásától, hoyg ezzel "megnyitja az emberek szívét és megváltozttatja hozzááláásukat ehhez a témához" - mondta el szóvivője.


Hozzászólások száma: (0)

a terhes férfi másodjára szült!!

2009-06-11 17:23:40

Thomas Beatie, aki eredetileg nőnek született, megszülte második gyermekét. A gyermek természetes úton született meg, és még nem tudtak dönteni a kisfiú nevéről.A gyermeket a férfi felesége, Nancy fogja szoptatni, akárcsak az egy évvel ezelőtt született lányukat.

Thomas Beatie, aki 35 évvel ezelőtt Tracy-ként látta meg a napvilágot, és 14 évesen a Hawaii Miss Teen szépségverseny döntőse lett,  férfivá operáltatásakor kérte, hogy hagyják meg női nemi szerveit is, mivel 46 éves felesége, akivel 11 éve élnek együtt, korábbi méheltávolítás miatt nem tud gyermeket szülni.


még nőként...


Beatie az első gyermeke születése után nem folytatta a tesztoszteron hormonpótlást, annak érdekében, hogy újra gyermeket vállalhasson. Az első gyermek is császármetszés nélkül jött a világra, s a köldökzsinórt Beatie felesége vágta el.

A pár 2003-ban történő házassága után döntött úgy, hogy közös gyermeket vállalnak. De hogyan lesz egy férfi, aki korábban nő volt várandós? Első lépésben a tesztoszteron hormonpótlást kellett abbahagynia, így 4 hónap múlva újra elkezdett menstruálni. Mivel az orvosok, akikhez a spermadonorral való megtermékenyítés miatt fordultak, elutasították őket, az interneten vásárolt donor spermával maguk végezték el otthon az inszeminációt.Beatie elmondása szerint a terhességtől nem érezte magát nőiesebbnek, úgy fogta fel a dolgot, hogy ő továbbra is Nancy férje, és a gyermek apja. Míg Thomas szervezete a terhesség hatására nem ment át különösebb változásokon, addig Nancy mellei elkezdték a tejtermelést, így tudta első gyermeküket 4 hónapos koráig szoptatni.


 Noha teljesen hétköznapi családként élik mindennapjaikat, s annak is érzik magukat, Oregon állam törvényei szerint a gyermekek anyjának Thomas számít, s mivel Nancy-vel nincs biológiai kapcsolatuk, örökbe kell, hogy fogadja őket.

A kicsik előtt nem akarják titkolni születésük történetét, sőt, egy kis csikóhal születéséről szóló mesekönyvet már be is szereztek, hiszen ott is az apa hordja ki a kicsinyeket.


forrás:webbeteg


Hozzászólások száma: (0)

aki nem csak mondja, hanem csinálja is - lily

2009-06-07 15:45:53

Lily Allen tipikusan egy olyan nő, aki nem csak mondja, hanem csinálja is. A 24 éves énekesnő sokszor beszélt már a vetkőzésről, még a dalaiban is énekelt róla. Legutóbbi nyilvános magamutogatása se számít már újdonságnak. Minap Lily bátran tárta fel bájait a napon sütkérezve, bár teste inkább átlagos, mint sem atomszexi, de hát elégedjen meg mindenki azzal, amit láthat.most igazából csak azért ejtenék szót róla, mert idén jön a szigetre :D szerintem tök jó lesz a kis könnyed, egyszerű dalaival :D:D remélem ottleszek. gyere te is :D


forrás: hotdog


Hozzászólások száma: (0)

őrüült. :D

2009-06-03 19:01:52

szárnyas kiscica (:

2009-06-01 12:10:31


Kínában, Chongqing-ban látta meg a napvilágot ez a hófehér kiscica. Szárnyai 1 évs korában kezdtek el nőni, jelenleg az orvosok megfigyelés alatt tartják Tündérkét - hiszen a helybéliek így nevezték el :)


forrás:


metropolita


Hozzászólások száma: (0)