ez van.

könyvek, filmek, zene vagy csak a legjobb videók és netes megnevettetések. ez van. :)

gyanna 2009.03.12. - 20:42 164218 látogatás 8 bejegyzés

6 éves világsztár - Connie Talbot

2009-05-30 18:11:52

Mint az alábbi videókon is  látható, ez a csöpp lányka fantasztikus hanggal van megáldva. Zenei pályafutását 2007-ben, a brit Megasztárban kezdte el. Bár itt (a telefonos szavazatok alapján) 'csak' második helyen végzett, olyan híres és népszerű, hogy testőrt kellett mellé fogadni. Érdemes meghallgatni ezeket a  vidókat - szép perceket szereznek mindenkinek.

Hozzászólások száma: (0)

na ezért nem bunjee jumpingozok :D

2009-05-29 17:23:42


Amint azt jól lehet látni, emberünket bunjee jumping közben megtámadta egy cápa!!


Hozzászólások száma: (0)

ha már az "imósztárok" - nál tarunk...

2009-05-22 19:23:54

Nos igen, az emokról szóló bejegyzés nemrégen volt. Most egy igazi 'imó' sztárt mutatnék be, méghozzá nemmást, mint Pete Wentz-et, a Fall Out Boy együttes basszusgitárosát. Ő egy olyan pasi, aki nem veti meg a szemceruzát, a hajvasalót, és a gyantát. De most nem csak magáról Peteről szeretnék írni. Sokkal inkább egy híres, meztelen fotós eseményről. Igen, az egész nagyon bulvárszagú, de olvassátok csak végig, meglepő tényről van szó.Manapság szinte minden 'igazi, belevaló' sztárról találunk a neten aktfotókat. Nézzük csak a példákat : Vanessa Hudgens, a High School Musical bájos pacsirtájának aktfotói igen nagy galibát okoztak, Paris Hilton, mindnyájunk 'kedvenc' örökösnője egy egész szex-videóval sokkolta a népet, és még renegeteg tinisztár jelentkezett már hasonló fotókkal. Miley Cyrus, Daniel Radcliffe, és mostanság Rihanna is... Hát moostmár ez a menő? Na mindegy, csak egy rövidke beveztőt szerettem volna írni, de persze ha bulvárról van szó, akkor nem lehet tömören.


Tehát, az AOL végzett egy felmérést előfizetői között, amely az internetzők által keresett kulcsszavakra vonatkozott. Megdöbbentő eredmény volt azonban, hogy a több, mint 50000, szexuális tárgyú keresés között a sztárok között a legtöbb Pete Wentzre vonatkozott! Ezzel olyan NŐI hírességeket utasított maga mögé, mint Pamela Anderson, vagy Paris Hilton - bár a konkrét számokról még nem jelentkezett jelentés. Ez a hatalmas népszerűség egyébként főleg annak tulajdonítható, hogy a zenészről meztelen képek jelntek meg az interneten. A fiú szerint valaki az okos mobiltelefonján tárolt képeket szerezte meg illegálisan.És mit szól az egészhez Pete? - " Nagyon felháborított a magánszfére ilyen fokú megsértése, nem tudom elmondani mit éreztem. Ami még abszurdabb számomra, hogy vajon ki lehet kíváncsi egy olyan kis szaros fiú pikáns fotóira, mint amilyen én vagyok. Miután 24 órán keresztül igen rosszul éreztem magam, mot már végre tudok nevetni is az egészen."Nos, úgy tűnik elég sokan kíváncsiak ezekre a képekre, de vajon ez a meztelenkedési láz miért söpör végig a világon? Mint már egy KamaszPanaszos cikkben, a Szexting - ben is olvashattál erről, én is csak óva tudlak inteni arról, hogy pikáns képeket készíts magadról, vagy esetleg ezeket elküldd másoknak. Hiszen a végén még úgy járhatsz, mint egy ismerősöm. A lány melltartós képeket küldözgetett magáról, de mára már igencsak  megbánta. Nem számolt a következményekkel - a suliban úgy tekintenek rá, mint kurvára, hiszen a kép természetesen körbejárt. Most már könyörög azoknak, akik megkapták ezeket a képeket, hogy töröljék, de őszintén, egy tini fiútól ilyet kérni??!? Nos a lényeg a lényeg, a sztárok hibájából tanulhatsz, emellett ajánlom figyelmedbe a már belinkelt cikket.


Hozzászólások száma: (0)

miért is pont 'ez van' ?

2009-05-15 17:26:58

lehet, hogy flemerült bárkiben, miért is ez van a címe a blogomnak. be kell vallanom, hogy egy sprite reklám ihletett meg :D imádom a spriteot. tudtátok, hogy azt jelenti tündérmanó? :D:D nos, az ötletet adó reklámot nem találtam meg, de van egy másik :D akinek kedve van nézze meg, megéri ;)Hozzászólások száma: (0)

Az emo

2009-05-08 20:14:35

A csapból is az EMO folyik. Mi ez az eddig ismeretlen "mánia": divat vagy életfilozófia? Egy újfajta vírus, amely sorban fertőzi a tiniket? Nézzük, mit kell tudni az emokról!Biztosan már te is halottál a legújabb stílusirányzatról, az emoról. Biztos neked is van pár emo ismerősöd. Hiszen ma már szinte minden fiatal tartozik valamilyen emo-kategóriába: anti, saucy, pózer, scene, stb. . . Rózsaszín vagy fekete pólók, szegecses övek, kockás, pöttyös cuccok, előrefésült haj, feketére kihúzott szemek, sötétre festett körmök, rockos, mégis érzelmes jellegű dalok. Ők az emo fiatalok. A megjelenésük megosztja a közvéleményt, de ők csak önmagukat, és az érzéseiket akarják kifejezni.
Mit jelent pontosan az EMO kifejezés? 


A szó egy rövidítés, amely az angol emotional/emotionally (magyarul: érzelem/érzelmes) kifejezés(ek) ből ered. Egy 1985-ben kialakult zenei irányzatot definiáltak vele. Néhány amerikai zenész úgy döntött, hogy maguk mögött hagyják az egyre durvuló rock és punk dallamokat, és valami újba kezdenek. Az így kikísérletezett hangzásvilágot kezdték emonak nevezni. Ahogy múltak az évek, az emo stílus egyre több rajongóra tett szert, ám a nagy hódítás még váratott magára. Az internet berobbanásával, azonban az emo kultúra is nagyobb lehetőséget kapott, a különböző előadók dalai kézről-kézre jártak a világhálón. A Teen People magazin adta meg a végső lökést: a lap szerkesztői ugyanis 1998-ban a legmenőbb irányzatnak nevezték a stílust.
 

Kik az  EMOK?


Azokat az előadókat sorolták ebbe a stílusba, akik a többieknél mélyebb szövegtartalommal és érzelmesebb dallamokkal rukkoltak elő. Nem véletlen, hogy e bandák tagjai legtöbbször fekete ruhát hordanak, sötétre festik a hajukat, a szemüket és a körmüket. A hajukat ráadásul megnövesztik, és hagyják, hogy egy része a szemükbe hulljon. Jellemző hogy a fiúk is festik magukat, és sokak szerint úgy néznek ki, mintha lányok lennének. Életfelfogásuk általában borús, sokat gondolkoznak a halálon, és egyesek öngyilkosságot is megkísérelnek. Vannak, akik vagdossák az ereiket, majd a hegeket karkötőkkel takarják el. Érdekes lehet, hogy egy ideig csak emo fiúk léteztek, a lányok között nem volt annyira népszerű ez az irányvonal. Végül annyira divatba jött, hogy a csajok koppintani kezdték a srácok külsejét.
A stílus rajongói a zenehallgatás mellett, a bandák külső jegyeit is lemásolták, így ma már nem csodálkozunk egy olyan fiún, akinek feketére festett szemei és körmei vannak. Természetesen az emo stílushoz nem tartozik hozzá az, hogy emo bandák rajongói legyenek, más zenéket is hallgatnak, de általában ez jellemző. Egy emo személy jellemzői a túlzott érzékenység, sértődékenység. Szégyenlősek, csendesek, nyomottak, szomorúak, lehangoltak. Nagyon hajlamosak a depresszióra, könnyen „meghasad a szívük”. Az emo zene ezért érzelmekkel telített és leginkább a szerelem és az idő témához kapcsolódik emellett a magány, harag, a kapcsolati problémákra épít. A stílust végül azok a fiatalok kezdték másolni, akik egyetlen (addig ismert) irányzatban sem találták meg a helyüket. Itt leírnék pár emo-zenekart: Panic At The Disco! , Fall Out Boy, Anti Fitness Klub, No thanx, AFI, My Chemical Romance (bár az a zenekar nagyon tiltakozik az emo besorolástól, mégis általában így szokták azonosítani őket. )
Mik az EMO kategóriái?
1.Emo, avagy „sima emo”: Az alapszín fekete, amit szürkével, rózsaszínnel kevernek. Csőnacit hordanak, hajuk a szemükben, és sötétek a körmeik.

2.Pózer: Ők a divat-emok. Nem az emo érzést követik, hanem a kinézetet, ezért úgy öltözködnek, mégsem viselkednek emoként.

3.Saucy-emo: Az emo legújabb „alfaja”. Akár happy-emoknak is lehetne őket nevezni. Érzelmes, vidám, de gyakran hangulatemberek. Az öltözködésről: színes hajpántok, extrém, divatos ruhák, rengeteg kiegészítő. Ők nem a sötét színvilágot részesítik előnyben, hanem az élénk, vidám színeket, feketét nem is nagyon hordanak.

4.Scene: Itt az öltözködés a lényeg. Mindig egyénien öltözködnek, tehát nagyon nem lehet behatárolni a stílus jegyeit. Megbotránkoztató, extrém, de azért divatos ruhákat  hordanak. Viselkedésük nagyon antiszociális, flegma, egoista. Ők nem nagyon az emo érzést szeretik, csak a stílust kezdték utánozni, tehát a pózerekhez hasonlítanak.

5.Hard: Az emo depressziós „alfaja”, ők azok, akik vagdossák magukat, öltözködés terén hasonlók a „sima emok”-hoz, bár több fekete cuccot viselnek.

6.Half’n emo: Mint a nevében is benne van, fél emo. Bennük megvan az emo érzés, de nem éreztetik külsejükön.

7.Fake: Nos, ez nem túlságosan emo- kategória, de hozzátartozik a stílushoz. A szó jelentése hamis, mégpedig azért, mert külföldi oldalakról leszedik egyes emok képét, majd közösségi oldalakon magukat mutatják be vele.

Nos, én ezzel a cikkel nem szeretnék egyik oldalra sem állni. Nekem semmi bajom sincs az emokkal, szerintem ugyanolyan rendes emberek is lehetnek, mint a többiek. Az, hogy a külsőjükkel így fejezik ki a lelkivilágukat, szerintem teljesen magánügyük. Az emo zenekaroknak is vannak jó számaik, klipjeik. Emellett én sose leszek emo. . .

Sajnos manapság rengetegen bántanak emo embereket kinézetük miatt, vagy néha odáig fajul el a dolog, hogy még bántalmazzák is őket. Remélem, hogy aki elolvasta ezt a cikket, rájön, hogy az emo fiatalok is ugyanolyan emberek, mint mi, és semmivel nem érdemelnek kevesebb tiszteletet, figyelmet, mint a „normális” kamaszok.


Hozzászólások száma: (0)

xD

2009-05-03 20:41:34

ezt ma találtam, és háát. van benne valami. mmint nagyon elcsépeltek ezek a mona lisa paródiák, de ezen jót derültem :DHozzászólások száma: (0)

plain white t's :)

2009-05-02 22:14:54

hmm, mai kedvenceim :)
Hozzászólások száma: (0)

beyoncé - videók

2009-05-01 20:30:34

igen, a beyoncé koncert HIHETETLEN.FANTASZTIKUS.SZUPER volt. a 3. sorból tomboltam végig, és nem is találok rá szavakat... majd egy részletes beszámolóval jelentkezek később, egyenlőre ezeket a videókat mutatnám - szerintem magukért beszélnek :)

hmm, a minőségért bocsi, de máshogy nem tudom érzékeltetni ezt a koncertet :D


Hozzászólások száma: (0)