ez van.

könyvek, filmek, zene vagy csak a legjobb videók és netes megnevettetések. ez van. :)

gyanna 2009.03.12. - 20:42 164225 látogatás 66 bejegyzés

az arrogáns orvos válaszol - avagy röhögőgörc

2009-08-21 14:00:16

Kérdés:"Hányadik randin feküdhetek le vele?"

Válasz: A harmadikon. Ez szabály. Ezt mindenki tudja. Ha előbb fekszel le vele, akkor kurvának fog tartani, ha halogatod, akkor pedig frigid picsának. A harmadik alkalom az optimális. Akkor randi után felmentek hozzád, előkerül a bilincs, az anál intruder 2000, meg a f*szkorbács, és ha törik ha szakad, ott valaki meg lesz baszva.Kérdés:"Mért alszanak el a fiúk szex után?"

Válasz: Mert unalmas vagy."Kérdés: Hogyan lehet észre venni ha a pasink elmegy?"


Becsapja az ajtót."Több ismerősömnek már bevált, hogy vazelint injekcióval belőttek a szerszámba, és nőtt tőle. Lehet-e ennek később valami szövődménye? Lehet-e belőle baj?"

Inkább levegőt injekciózz bele. Az viccesebb."14 éves vagyok, van barátnőm és én úgymond sokat fogdosom, de ő nagyon ritkán, és nem tudom miért pedig szeretjük egymást és már 1 éve eggyüt vagyunk, és ezt én hiányolom. Hogy tudnám neki megmondani hogy nekem kell ez a "fogdosás"?"

Ember! Azért nem fogdos a barátnőd, mert undorító satnya tested van, és rosszul lesz ha csak rádnéz. Gyúrjál vazeg!"Engedném hogy segbe dugjon egy fiú, de megcsokolni soha nem tudnám mert fiú. Akkor én meleg vagyok? 14 éves fiú vagyok, szinte csak úgy megyek el maszturbálás közben ha női pózban avgyok, tehát pl misszionáriós az asztalon és lábak szét, és jobban megy ha a "seggembe" dugom a kezem mintha ujjaznám."

VAAAAAH! TARKÓLÖVÉS! TARKÓLÖVÉS!"Milyen ételeket lehet/szokás/jó a másik testéről enni? Hogyan kezdeményezzem az ilyesmit?"

Zbaggyints egy jó adag hideg pacalpörköltet a párod hasára oszt jóvan."Hogy lehet egy csaj jo az agyban?"


Agyban? Sajnos sehogy. Kazahsztán legnagyobb tudósa is alátámszatotta, hogy a nők agya akkora mint egy mókusé. (A feministáéké pedig még ennél is kisebb)"Hogy lehet egy lányt szavakkal felizgatni? Vagy milyen szavakkal?"


Mondogasd a következő szavakat: BMW, gyémánt, arany, luxusvilla." Milyen az igazán szép nő alakja?"


Paralelogramma."A médiában mekkora lehet a melegek aránya?"

A válasz a következő kérdésből kiderül."A médiában dolgozom, a főnököm elhívott vacsorázni, sokat ittunk, és ő orálisan kielégített (mindketten férfiak vagyunk) Azóta furcsán érzem magam, megkaptam azt a jól fizető projektet amit szerettem volna. Most mi vagyaok én?"

Natessék, itt a válasz arra, hogy miért nem találkozni a magunkfajtával a médiában. Ellenben sok a zsidó. Hm." Kicsi/nagy farok a jobb?"


El kell hogy keserítselek barátom, de a "méret nem számít" ugyanolyan liberális maszlag mint hogy "a bőrszín nem számít."" Egy férfi egy nap hányszor képes sexelni?"

Ahányszor egy nő főzni." Hogyan dobjam fel a szexuális életünket?"

Vegyél egy lovat." Milyen maszturbálós technikával nagyobb az élvezet a fiúnak? Szűz vagyok, mivel járnék jobban, ha vennék egy műpuncit vagy egy guminőt vagy ha elmennék egy prostihoz?"

Ugye figyelitek? Az fel sem merül hogy szerezzen egy barátnőt. Igaz is, azzal beszélgetni is kell, meg nem hagy WOW-ozni." Hogy nevezzem el a nemiszervét?"


Ez bizony komoly probléma." Hogyan tudom a legegyszerübben megtalálni a pontos helyet ahova bekell tenni?"

Térképpel bazeg." Szeretnék ma este "örömet" okozni a pasimnak! Mit tegyek?"

FŐZZ!" A férfi szőrzet felizgatja a nőket, azaz hogy "menő" vagy pedig undorító?"

David Hasselhoff szexszimbólum!" A szexben mit kell csinálni? Hogy kezdjük el?"

LOL!" A k*rvák átlagosan mennyiért csinálják?"

Bizonyos szórakozóhelyeken egy pohár vodkáért." Ha a lányos fiúkat is (pl. : emoboyok főleg) szexinek tartom, (persze a lányokon kívül) akkor biszex vagyok?"

Nem. Csupán egy átlagos elbaszott tini vagy." Mi a kakiszex "menete"?"

Nem tudom, de könyörgöm próbáld meg tarkónlőni magad." Hogy hozzam a barátnőm tudomására azt, hogy nem szeretem a kakiszexet?"

Rúgd gyomorba teljes erőből." Minden nő szokott maszturbálni?"

Nem, csak amelyiknek van keze." 10 eves vagyok es leakarok fekudni a baratommal. nagyon kivanom ot. megtehetjuk?"

Nem! Megtiltom! Én személyesen." Milyen a normális szexuális élet?"

Szomorú hogy ezt kérdezni kell." EMO-s fiú vagyok, festem magam és hosszú a hajam, de csak és kizárólag a lányokat szeretem. Az a gond hogy nem tudok úgy elmenni szórakozni, hogy vagy 3-4 fiú ne akarna összejönni velem. Mit tegyek? Egy kettő tök agresszív és fogdos. Az egyiknek megadtam a számomat mert az igérte küld mp3-akat, de folyamatosan zaklat mindenféle undorító dologgal. Volt már lány is aki emiatt hagyott el. Sőt a múlt héten egy fickó le akart smárolni. De én EMO-s akarok maradni."

Drágafiam hát te még mindig nem érted, hogy az emo stílust azért veszik fel a fiatal srácok, hogy ezzel fejezzék ki biszexualitásukat? Tudod rózsaszín pólóval már nem lehet, mert az divat lett." A pasim analis sexet akar. nekem eleg kellemetlen es faj is... mit tegyek?"


Naszerinted? Esetleg mondd meg neki te idióta." Melyik oldalra verhetem ki?"

A baloldalra." A barátnőmmel 7 hónapja vagyok együtt, és már vagy 2 hete csak a sexről beszél. Ez jel lehet az első együtléthez?"

LÚÚÚÚZER!" Mit csináljak a fogaimmal szopás közben?"

Verd ki bazeg. Mármint a fogaid." A fiúk használhatnak vibrátort?"


Sőt! Cián-kapszulát is!" Milyen a körülmetéltek, nem körülmetéltek aránya napjainkban?"

Attól függ hol. A médiában és a parlamentben például igen magas a körülmetéltek aránya." Hogyan kényeztessem a pasim?"

FŐŐŐŐŐŐŐZ!" Van olyan pornófilm amiben EMO lányok szerepelnek?"


LOOOL! Nem, szerintem nincs, mivel az emo lányok mind 13-16 évesek, ilyen korban pedig még tiltott a pornózás. De ha gerjedsz az emo lányokra akkor fésüld a szemedbe a hajad, viselkedj úgy mint egy lúzer k*csög, és annyi emolányt dughatsz amennyit csak akarsz." Igaz hogy minden fiu elbecezi a farkat valaminek v. valakinek?"


Jelentem én nem! Bizonyára azért van mert fantáziátlan régimódi konzervatív pöcs vagyok." Miért itélik el a homokosokat?"

Mert gonosz nááácik!" Igaz hogy ha becézem a farkam feláll?"

Lol?

" Itt miért kurváznak le minden lányt, aki kicsit másképp áll a szexhez? Gondolok itt arra hogy: nyitott kapcsolat, gruppen, futó kalandok, stb."

Most erre mégis mit mondjak? Felháborító hogy a barátod szót emel az ellen hogy téged mindenféle idegenek k*rogassanak rajta kívül. Felháborító! Hímsoviniszta disznó az ilyen." 1 nap hányszor kell kiverni? vagy milyen gyakran kell?"

58-szor, különben megbüntet a rendőr." Azt mondják a magyarok, hogy a román és a cigány csávóknak nagy szerszámuk van, ez igaz?"

Én ezt eddig csak a n***erekről hallottam. Mostantól minden nem fehéret ezzel próbálnak majd meg reklámozni a nők körében?" Vörös (piros) vagy fekete fehérneműt vegyek ha meg akarom lepni a barátom?"

Árpád-sávost." Hogy kell anál szex elött kimosni magunkat?"


Nemkell. Nefürgyéle!" Olvastam, hogy a halak jegy szülötteinek a lábikrájuk az erogén zónájuk. Ez hol található?"

Hú. Én meg egyszer azt olvastam egy női magazinban, a szextippek közt, hogy szívogasd a férfi hónalját, mert az nagyon jó neki. Örökérvényű mondás, hogy aki magazinokból tanul meg dugni, annak nem lesznek hosszú kapcsolatai." Milyen élmény a szex hetero férfiként férfival?"

Minden bizonnyal igen kellemetlen. Miaz barátom, börtönbe fogsz menni?" Miér van az, hogy gusztustalan dolgokra izgulok fel? Konkréta kaki, pisi, hányás, minden ilyen. Mitől van ez? Nem direkt csinálom. Amúgy meg nő vagyok."

Mert egy undorító aberállt féreg vagy. Kérlek próbáld meg tarkónlőni magad, ha ez nem megy, kérj meg erre valaki mást." Bűn a házasság elötti szex?"

Igen bűn. Aki ilyet csinál azért eljön a patásördög és seggberakja extra csípős, üvegszilánkos vazelinnal." A barátnőm vibrátorral szokott nekem hátulról behatolni, ezt mindketten élvezzük. Ám egyik esetben a vibrátor belémtört. Van erre valami kenőcs? Mert irtózatosan fáj. Már gondolkodtam az öngyilkosságon..."

Ilyenkor mindig azzal nyugtatgatom magam, hogy ugyan már, ez kamu, ilyen nincs." A maszturbálás feltétlen az ujjazást, és tárgyak feldugását jelenti?"


Milyen tárgyak feldugását? Mákdaráló, koncertzongora, kakukkosóra?" Van olyan ember aki szüzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?"

Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok." Kérdés: Lányok is néznek pornót?"

Nem. És nem is finganak. Ezt mindenki tudja." Mennyibe kerül egy guminő?"


Többe mint egy igazi az E-klubban." Milyen oldalon van erőszakolásos kép, videó, vagy nagydarab és/vagy nagyfarkú férfi-szereplők?"


Hát neked bizony a k*rva anyádat." Nagy baj ha mutogatom magam MSN-en?"

Kérdezd meg apádat." Igaz, hogy a lenyelt spermának vannak pozitív hatásai: szebb bőr, haj, stb.?"

Igaz. Ezenkívül előléptetés, fizetésemelés, bunda, sportkocsi és gyémántnyaklánc." Mi a szex?"

A konzervatívok valami olyasmiről hablatyolnak hogy egy férfi és egy nő szerelmének beteljesülése, de mi, felvilágosult világpolgárok, mi tudjuk hogy ez valóban csak az élvezetekről szól, és az élvezetek fokozásának érdekében minden bevetéséről. Akár berreg akár béget." A pasim azt mondta, hogy csodálatos velem a szex, de ő néha hiányolja belőlem az "állatot"."

Valószínűleg arra céloz hogy megnézné ahogy megbasz egy ló." Lány vagyok. Ha banánnal akarom magam kielégiteni, de nincs nálam gumi, mit tegyek rá? Vagy szempilla spirállal bajom lehet? Vagy mivel csináljam?"

Mákdarálóval bazzeg. Amúgy erről eszembejut egy történet amit két igen távoli ismerősről hallottam. Történt hogy a fiatalok valamilyen szórakozóhely előtt megkívánták egymást, de gumi az meg nem volt. Hát gondolkoztak hogy mit tegyenek, mert azért védekezni azt mégiscsak kell. Hát találtak egy Tesco-s szatyrot, amit a lány hajgumijával rögzítettek, és így óvszerként használták. Amúgy punkok voltak.

Na igen, ha már a punkoknál tartunk, eszembe jutott mégegy vicces dolog. Tomcat blogjában olvashattunk régen valamiféle elmebetegről, aki kitalálta, hogy ő bizony hat forintból be fog rúgni, és ezt úgy kívánta elérni, hogy feldugott a seggébe egy diannás cukrot. Namármost ezzel nekem egy 14 éves punk kislány dicsekedett el, és szerinte ez tök normális, ugyanis az idősebb punk barátnői is csinálják. Punkok. Kell még ehhez bármit is hozzáfűzni?" Normális, hogy szőrös a kloákám? Mit tehetek ellene?"

Namármost az alapból gond, hogy neked kloákád van, ugyanis eddig az csak a madaraknak és a halaknak volt." Ha egy nő szexel egy kutyával és nem védekezik, terhes lesz?"

Persze. Goofy is így született. Amúgy a kockázatok és mellékhatások érdekében kérd meg kezelőorvosod, hogy tarkólövéssel végezzen ki anyád előtt." Törvényesen hány éves kortól lehet szexelni?"

18. Aki fiatalabban szexel azt kinyomozzák és kegyetlenül megverik a rendőrök." Melyik a legjobb módszer egy gyerek nemi felvilágosítására?"

Nem a legjobb, de kétségkívül a legegyszerűbb ha bekötteted az internetet." Hogyan elégíthetném ki magam otthoni kellékekből?"

Mákdaráló strikes back. Amúgy a kommentelő szende lánykák meg pezsgősüveget ajánlanak." Mi az emetophilia? "

Én sem tudom, de a kommentáló megadja a választ:" Az emetophilia a hányás iránti vonzódás, mint szexuális örömforrás. "

Csodálatos, mai is tanultunk valamit." Középiskolás srác vagyok, és van egy 9 éves lány, aki mindenképp azt akarja, hogy simogassam és kinyaljam hetente kétszer. Zsarol, hogy elmondja a szüleinek és a barátnőmnek. Mit tegyek?"

Remélem elmondja az apjának aki utána szilánkosra töri az arcodat." Az egyik barátnőm 13 éves és masztizik, hogyan lehetne leállítani? Szval masztizik,én nem és le akarok szoktatni mert az rossz dolog és nem kicsiknek való,mit csináljak?"


Nem tudom, de én azért röhögök egyet." Ha "kiverjük", akkor csökken az élettartamunk? Itt most arra gondolok, hogyha felizgaotm magam és kifevem a himvesszőm akkor csökken az élet-tartalmam? Úgy hallottam, hogy a májam össze zsugorodik tőle. :-O"

Ez mind igaz. Ezenkívül uszonyod nő, továbbá eljön érted a patásördög aki ugyebár extra csípős, üvegszilánkos vazelinnal fog megerőszakolni." Mi a divat? nagy vagy kicsi?"


Már ez is divat kérdése? Ha holnap megírja valami női magazin hogy a kicsi a menő akkor mindenki ázsiai pasit akar majd magának?" Ki szeretném próbálni az animal szexet! Nem kaphatok el betegséget a kutyámtól?"

Most ehhez mit fűzzek hozzá? De, remélem hogy elkapsz valamit, lehetőleg halálosat." Hogyan csinálhatnék műbrokit otthoni anyagokból?"

Olvassz be egy mákdarálót.

eddig 4 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Luna írta:
Dátum 2010-08-27 13:02:10
ez nagyon kemény!! Ki ez a srác és hány éves??!:D:D basszus, nagyon morbid!(Y)
daybyday írta:
Dátum 2010-08-01 23:19:51
Ez súlyosss!! :D more annyit nevetni :D osztja a cinket rendesssen :D
Iwy írta:
Dátum 2009-09-30 20:19:36
nagyon beteg kérdések, bár a válaszok sem gyengék...:D jót röhögtem...

az előttem hozzászólóhoz csak annyit fűnék hozzá, hogy kezdjük ott hogy eléggé sok ember tudja hogy a COD 2 egy játék másrészt... te arra izgulsz, hogy másokat lövöldözöl a képernyőn... erre csak annyit tudok mondani, hogy tarkólövés, ahogy azt már a cikkbe isolvashattuk:DXD
Bence írta:
Dátum 2009-09-07 18:02:10
Hi.A cod2 egy játék.Az baj ha annyira szeretem ezt a játékot hogyha jáccok vele akkor feláll a faszom?