Érzelmek..

Sokan nem merik elmondani hogy mit éreznek valójában..

Chilly16 2010.08.01. - 13:33 4655 látogatás 6 bejegyzés

lelkileg K.O

2010-08-06 18:49:30

Van amikor az embernek csupán pár bátorító szóra lenne szüksége és mégis az ellentettját kapja. Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet észrevenni, de lehet hogy nekik van igazuk. Ha jobban belegondolok szerintem nekik se esne jól. Én mindig arra törekszem hogy jó legyek az emberekhez, nem azon vagyok hogy fájdalmat okozzak. Ennek mi értelme van? Miért áll pár ember pont ellenkezőleg ehhez? Miért nem képesek dolgokat megérteni? Ezekre a kérdésekre nincs válasz és ez a legszomorúbb az egészebn. Mert senki nem veszi figyelembe a tettei következményét csak akkor mikor rádöbben hogy mit is követett el..


Hozzászólások száma: (0)

fájdalom..

2010-08-06 18:31:24

Van úgy, amikor jobb csöndbe elviselni azt a fájdalmat, amit okoznak.


Hozzászólások száma: (1)

rossz kedv..

2010-08-06 18:24:29

Mikor a legjobbat próbálod kihozni magadból, de nem sikerül; mikor megkapod amit akartál, de nem azt amire szükséged lenne; mikor elveszítesz valamit, amit nem lehet pótolni; mikor szeretsz, de hiába teszed - lehet ennél rosszabb?


Hozzászólások száma: (1)

...

2010-08-01 19:26:25

Ha azt tartod, elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni. Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön. Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél. Mert odakinn a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdődik.


Hozzászólások száma: (0)

Tanácstalanság..

2010-08-01 18:31:11
Voltál már olyan helyzetben, hogy egyszerűen azt érzed hogy tehetetlen vagy? Mert én épp ebben a szituációban vagyok..


A jelenlegi barátommal nem olyan rég óta vagyok együtt..


Az egész május 29-én kezdődött. Ekkor ismertem meg személyesen Leventét. Nekem akkor mélg kapcsolatom volt. Ahelyett, hogy a barátom versenyén lettem volna, Levivel találkoztam. Már nagyon vártam, hogy megismerjem.  És tessék, itt volt az alkalom..


Jól éreztem magam vele. Túlságosan is. Nagyon megkedveltem. A barátommal már nem értettük meg egymást úgy, ahogy régebben. Egy idő után idegesített. Pedig valahol még szerettem. Ő túlságosan is engem. Azzal rontottuk el az egészet, hogy minden nap találkoztunk. Neki ez nem jelentett gondot. De nekem igen.


Visszatérve Levihez~ Utána egy héten egyszer találkoztunk. A 2. talin átmentem hozzá. Ott kezdődött igazán minden. Filmet néztünk. Túlságosan feszült voltam. Ezt ő is észrevette. Kitalálta, hogy megmaszírozza a hátam, hátha feloldódok. Hát a várt eredményt nem nagyon érte el. Inkább zavarba jöttem. Aztán én maszíroztam meg.xD Életem első maszírozása. Ezekután beleszerettem. Szakítottam a barátommal. Így volt tisztességes. Márha ezt tisztességnek lehet nevezni.. De döntenem kellett. A biztost eldobtam a bizonytalanért. Levi nem tudta, hogy volt barátom.


Aztán a 3. talin Levi közölte, hogy egyenlőre csak barátok lehetünk, mert van barátnője-.- itt bolt az  apont, hogy koppantam egy nagyot. Mesélt róla, hogy valami nagyon nincs rendben náluk. Tőlem kért tanácsot. Legszívesebben azt mondtam volna ,hogy : „ Hagyd a francba azt a csajt, itt vagyok én!”. Ehelyett játszottam a jópofit… Szerette a barátnőjét. Mit tehettem volna?:S Aztán Levi kitalálta, hogy találkozzunk 3-asban, mert kiváncsi a barátnője reakciójára, ugyanis én voltam Levi egyetlen lány ismerőse, akit Dia nem ismert. Végül ebből nem lett semmi. Levi szakított vele. Mikor megtudtam először össze voltam zavarodva. Aztán örültem. És utána ismét összezavarodtam.


A következő tali június 25-én lett volna 4-kor nála. De nem volt otthon csak az anyukája~1 órán keresztül beszélgettünk. Ő is tőlem kért tanácsot, hogy mihez kezdjen Levivel..Ugyanis Levi „depis” lett. Magába zárkózott. Otthon ült egész nap. Megkért, hogy beszéljek vele. Térítsem észhez. Itt felmerült bennem a kérdés, hogy miért pont én?:D Utána megtudtam a választ. És azért, mert hogy csak engem látott vele. Azt se tudta, hogy milyen kapcsolatban vagyok a fiával meg semmi és mégis megkért. Ebből arra következtettem, hogy ő tényleg nem tud vele mit kezdeni. Mondtam neki, hogy minden tőlem telhetőt megteszek.  Ezek mellett rengeteg pozitív és negatív dolgot megtutam Leviről. De még mindig ugyanazt éreztem..


Amikor Levi megtudta, hogy beszélgettem anyujával kiakadt és 2 hétig nem hallottam róla semmit..


Utána beszéltünk. Elmondta, hogy nem rám haragudott, hanem az anyukájára, mert olyan dolgokat is elmondott nekem amiket ő még nem szeretett volna~ És azért tűnt el 2 hétre, hogy tisztázza magában a dolgokat..


Lassan elkezdtek rendeződni a dolgok, de egy valami még mindig aggasztott.. Neki a legtöbb barátja lány. És ebből kiindulva csak lányokkal találkozik. Valahol ez nagyon idegesít. Főleg mikor hozzászól a lányok képeihez: "Sweet^^" Volt mikor már elsírtam magam.. Ez csupán csak önbizalomhiány. De másokat is idegesítene ez szerintem. Én próbálok pozítívan hozzáállni a dolgokhoz, de néha nem megy..


Már elhatároztam, hogy beszélni fogok vele erről, mert nem szeretnék miatta szenvedni..De ez nehezebb mint gondoltam..


Hozzászólások száma: (0)

Elgondolkodtató..

2010-08-01 13:35:33

A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. És ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.


Hozzászólások száma: (0)