Csak egy átlag élet átlag gondokkal.

Ez az én kis egyszerű életem teli világfájdalommal és vidámsággal.

Veronika 2010.05.02. - 17:26 2369 látogatás 2 bejegyzés

Ohh miért nem lehet az időt vissza pörgetni?

2010-05-03 20:23:36

Halii.


Sokszor töprengek azon mit tennék máshogy ha az időt vissza pörgethetném... 5.-be egyik haverom szerelmes lett belém, én pedig tiszta gyerekesen videlkedtem, osztálytársammal, hogy bocs de nem vagy az esetem, ahelyett hogy odaálltam wolna elé és ezt szemtől szembe mondtam wolna meg neki. A sráccal akivel üzentem vele is összeveszett és velem is. De vhogy nem is tudtam volna vele beszélni se, mert taszított. Kb. egy éven keresztül ott tettünk egymásnak keresztbe ahol tudtunk, ráadásul folyton vagy én vagy ő mentünk versmondó,- ill. prózamondó versenyre és még ezen is ment a rivalizálás közöttünk. Viszont 2-3 hónapja előtte ülök, és egy csomót röhögünk beszélgetünk meg minden. Ötödik óta ő is és én is rengeteget változtunk, ő a kemény rockerből v.k.-és (visula kei = Japán Rock) lett és egy tök más "érdekesebb" tároságba került, én pedig már tisztára máshogy látom a világot, és rá is már máshogy nézek mint anno. Nem szerettem belé de, bejön totálisan az esetem. Abba viszont szinte biztos vagyok ő már nem szeretem engem, és azt se tudom 5-be mennyire lehetett belém "szerelmes"... És ráadásul asszem barátnője is van/wolt, mert állítólag tnap szakított vele a csaj, és h ebből mi igaz és mi nem azt aztán nem tudom... Tény ami tény nagyon kedvelem őt.


A tegnaphoz vissza kanyarodva úgy tűnik sikerült megoldanom az American Idolos problémámat :D Végig jártam ma a sulit és emgkérdeztem szinte egész felsőbe az ismerőseimet, hogy esetleg nincs e vmi olyan eszközük amivel rögzíteni tudnák nekem. Aztán sikerült találnom egy alanyt erre a feladatra :D


 


Good bye (:


Hozzászólások száma: (0)

Wááh nem épp a legjobb nap -.-

2010-05-02 17:42:37

Sziasztok.


Tegnap kikészítettem magam azzal hogy nem láthattam az American Idolt, a részleteket hogy miért hagyjuk mert bonyolult a lényeg h a Digi tv-ét senkinek se ajánlom :D. Totál hiszti rohamot kaptam, ami nálam alapból megszokott, de ez most különösen fontos lett volna, igaz az hogy ezen a hétvégén nem láthatom az nem a világvége, de ha a jövő heti adásokat se látom abba komolyan beleőrülök. Adam Lambert is benne lesz onnantól kezdve, aki nekem a mindenem,egyszerűen imádom, és a lábai előtt heverek. Totál fent volt akadva azon drága anyám hogy ezeknek a mai tinédzsereknek, milyen óriási problémáik vannak az életbe, és hogy mi a fenének idegelem magam ilyeneken... De nem érti meg nekem ez fontos és kész, az hogy miért az nem lényeg, ha még nem is érti meg legalább fogadja el hogy én is vagyok kész és pont. Este emiatt alig bírtam elaludni, majd mikor felkeltem reggel elkezdtem bőgni, és bármit mondott tesóm anyám vagy nevelőapám totál felhúztam magam és elkezdtem sírni, Nem tudom hogy mi van velem, pedig már egy ideje olyan jól ment, a pozitív életszemlélet végrehajtása. és most egy éjszaka alatt mind ez leomolhat?! Nem hiszem, vagyis remélem hogy nem, nem fogom hagyni hogy egy ilyen dolog miatt legyen rossz az egész jövő hetem. A jövő heti adást meg megpróbálom vkivel rögzítetni hátha sikerrel járok, remélem sikerül megoldani (: Aztán mindenki döntse el hogy hülye vagyok e hogy ilyen kis apróságon felidegelem magam, hisz az életben ér majd még elég fájdalom.


 


Nah msot megyek mert Töri tz-re kéne tanulnom, nem tudom hogy de vhogy oda kéne figyelnem...Byebye, További szép napot (:Hozzászólások száma: (0)