/ Blogok / / Moziblog

Moziblog

Egy blog a filmpremierekről, hírekről, újdonságokról, érdekességekről, avagy mindenről mit érdemes tudni annak aki szereti a filmeket.

Gviktor 2010.01.20. - 16:28 1197176 látogatás 21 bejegyzés

Arany Málna nyertesek

2010-03-07 16:30:06Ahogy az már tradíció, az Oscar elő estélyén kiosztják a legrosszabb filmes teljesítményeknek járó díjakat, és ez idén sem történt másképp.


Díjat nyerni általában szeretnek a művészek, kivéve, ha az Arany Málnáról van szó, bár egyesek azt is elismerésnek tekintik. Mint például Sandra Bullock, aki örülhetett tegnap este, mivel ő lett az év legrosszabb színésznője. Sőt, Bradley Cooperrel kiegészülve párosban is elsőnek futott be. Vagyis, ha ma éjszaka csoda történik, akkor ő lehet a színésznők legalsó és legfelső mércéje is idén. Sandy mellett még Sienna Millert is kitüntették teljesen jogosan a G.I. Joe moziban nyújtott szerencsétlenkedéséért. A férfiak között a zenés produkciók taroltak, mivel a Jonas testvérek és Miley Cyrus apja, Billy Ray diadalmaskodott. A legtöbb arany festékkel lefújt műanyag málnát a Transformers második része kapta, szám szerint hármat. A Bukottak bosszúját csúnyán megtorolta a zsűri, és a legrosszabb filmnek, forgatókönyvnek és rendezőnek járó szobrot is megszavazták neki. A remake, illetve folytatás kategóriában Will Ferrell méltán utált műve, az Elveszettek földje jött ki győztesnek.De mivel idén egy évtized is véget ért, ezért az elmúlt tíz esztendő legaljaira is lehetett voksolni. Így Eddie Murphy sikeresen lerombolt karrierje megkapta a legborzasztóbb színész kitüntetését, míg a nőknél Paris futott be. Méghozzá elsöprő fölénnyel, mivel egy színvonalas alkotásban sem tette tiszteletét. A Szcientológiai Egyház sci-fi borzadalma, a Háború a Földön pedig jogosan lett a 2000-es évek legrosszabb filmje.


eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!