/ Blogok / / Házi blog♡

Házi blog♡

Sziasztok!:) A blogomnak nincs fő témája...lesznek benne receptek, élmény beszámolók, kreatív ötletek, vagy szépségápolással kapcsolatos tippek...remélem tetszeni fog;)
Jó olvasást!;)

Emi2003 2015.06.16. - 17:28 36827 látogatás 4 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Színes bögre körömlakk segítségével:)

2015-11-30 08:22:32

28. rész
Sziasztok!


Ma úgy gondoltam hogy egy igazán kreatív színes bögre ötletet fogok nektek megmutatni, azaz leírni...:)  Ha unnyátok már az egyszerű mintás régi bögréiteket, és szeretitek a kreatív dolgokat akkor tartsatok velem a továbbiakban:) Mielőtt elkezdenénk rakok be  képet nektek:)


 Amire szükséged lesz:


-  Egy vagy több sima fehér színű bögre.


-Általad választott körömlakk, lehet egy szín, de szerintem látványosabb, ha legalább 2-3 színt használsz. Ügyelj arra hogy a színek passzoljanak egymáshoz:)


- Aztán szükséged lesz egy nagy műanyag tálra amit összepiszkolhatsz.


- A kisebb hibák kijavításához esetleg szükséged lehet fültisztitó pálcikára, vagy fogvájóra.


- Illetve még szükséged lesz acetonra is. Elkészítés:


Először fogd a műanyag táladat, és töltsd meg kb teljesen langyos vízzel. Ez után válassz ki néhány körömlakkot amelyet használni szeretnél. Bontsd ki őket, majd az ecset segítségével ügyesen csorgasd a vízre mindegyik körömlakkot. Persze nem kell az összeset kiönteni teljesen, csak annyit használlj amennyit szeretnél:) Itt gyorsan kell hogy dolgozz, különben a lakk megszilárdul a víz tetején. A víz hőmérséklete megfelelő, akkor a lakknak kicsikét hártyás állagúnak kell lennie a víz tetején. Ha látod hogy hártyás akkor jól dolgoztál. Ez után fogd  meg  a bögrédet, és ügyesen mártsd bele a vízbe. Egy kicsit, néhány másodpercre még hagyd bent, aztán emeld ki a vízből. Várj   5-10 percet, majd az aceton segítségével tisztítsd meg a bögre belsejét. De vigyázz arra hogy ne sértsd meg a bögre felületét. tehát gyorsan dolgozz!!  Ezután várj kb 30-40 percet majd mosogasd át alaposan a bögrédet:)


Igazából ennyi lenne:)  Ami fontos hogy viszonylag gyorsan kell dolgozni, de egyébként    nagyon szép és egyszerű:) Ajándékba is adhatjátok pl nemsokára itt a karácsony, úgyhogy esetleg karácsonyi színekkel is csinálhattok egyet:) Remélem elkészítitek, és ha van kérdés, várom kommentbe:)


SZIASZTOK!


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

5 furi tény rólam:)

2015-11-29 16:16:40

 27. rész


Sziasztok!


Ma egy rövidebb , ám egyes emberek számára elég érdekes bejegyzéssel jöttem. Ugyanis ma 5 furcsa tényt szeretnék megosztani veletek. Remélem érdekes lesz számotokra. Esetleg kommentbe írhatnátok magatokról ti is 1-2 érdekes tényt magatokról:)


Na de akkor kezdjük is...................


1) Nagyon idegesít ha ki van bontva a hajam....... Engem valamiért nem vonz hogy ki legyen bontva a hajam pl 40 fok körül, vagy épp a legnagyobb hóviharban....:D  Nincs olyan eszméletlen hosszú hajam de 1-2 óra után mintha már megszokásból akarnám összefogni:D Én igazából szerintem csak akkor bontom ki a hajam ha..... frissen van mosva, van nálam 8000 hajgumi a biztonság kedvéért, illetve ha szélcsend van:))))) szóval ja.....


2) Utálom a rózsaszínt!!!!!!! És itt most nem a kellemes rózsás árnyalatokra gondolok..... hanem azokra az undorító barbie rózsaszín árnyalatokra :/ egyszerűen undoritó...:D


3) Imádom a horror játékokat.  A telefonomra kb 99%- ban csak horror játékokat töltök  le. Illetve imádok videósoktól  horrorjátékokat nézegetni youtubeon.


4) Imádom a telet, és a hideget:))  Egyszerűen fel nem foghatom hogy mit lehet utálni abban  hogy esik a hó?!! Mert azt még megértem hogy valaki mondjuk a hideget nem szereti meg ilyenek..... de a tél  a legcsodásabb évszak. Mert.... esik a hó, az egész város tele van karácsonyi díszekkel, jönnek a külömböző programok, és ünnepek:))) Tehát imádom a teleeeeeet.


5) Kétkezes vagyok.  Ezt úgy kell elképzelni hogy bal kézzel írok, festek, rajzolok. De az összes labdás feladatot jobb kézzel csinálom, mert azzal tudok jobban labdát vezetni stb... illetve a kaját is jobb kézzel vágom, és azzal a kezemmel eszek amelyikkel megfogom az evőeszközt:DD de kb majdnem mindent jobb kézzel csinálok:)


Szóval asszem ennyi lenne ez az 5 tény rólam:) Ha van kedvetek, akkor írjatok ti is magatokról kommentbe tényeket, vagy esetlek ötleteket a további bejegyzéseimhez:) 


Köszi hogy elolvastátok:)


SZIASZTOK


 


 


 


 


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

2000

2015-11-28 13:06:01

26. rész


Sziasztooook:)))


Nagyon sokat gondolkodtam azon hogy mit írjak ma nektek, de az a helyzet hogy semmi kreatív dolog nem jutott ma eszembe:((((  De éppen ezért nem akartam  semmi eröltetett dolgot írni nektek, ezért............................    HATALMAS köszönetet szeretnék nektek adni a 2000 megtekintésért:)))  És igaz hogy már meg van a 2500, de ettől függetlenül én a kerek 2000 szeretném ismét " ünnepelni":)))  Köszönöm tehát, és nagyon jól esik hogy ennyien vetnek pillantás a blogomra. Igyekszem aktívabb lenni, és kicsit előrébb is dolgozni. Amit úgy értek hogy írok különböző bejegyzéseket, melyeket elmentek a gépen, és akkor ezeket is villámgyorsan eltudom készíteni, mert csak átmásolom....  De most nem szeretném ezt tovább ragozni. Úgyhogy tényleg nagyon szépen köszönöm nektek a 2000, sőt már a 2500 megtekintést:)


SZIASZTOK:)


 Hozzászólások száma: (0)

1 hónap szünet

2015-11-22 09:05:44

25. rész


Sziasztok!


Sajnos egy teljes hónapig nem írtam bejegyzéseket, és nem jelentkeztem..... ennek több oka is van. Egy részt a suli! Még sok dolgot el kellett intéznünk, a sulival és minden egyébbel kapcsolatban. Illetve így év elején az első 1-2 hónapban elég sok volt a dolgozat, felelet, sőt témazáró is!!! Mindenesetre szeretnék bocsánatot kérni ezért az egy hónapért. Sokáig úgy gondoltam hogy abbahagyom a blogolást, de rájöttem hogy szuper írni nektek:) Nem garantálom hogy nem lesznek kimaradások, de az biztos hogy egy héten lagalább 1 bejegyzést írok. Ha pedig úgy alakul hogy nem tudok írni akkor előre szólok:)


Nos ennyit akartam írni:)


Köszi hogy elolvastátok:)


SZIASZTOK!!!


Hozzászólások száma: (0)