Házi blog♡

Sziasztok!:) A blogomnak nincs fő témája...lesznek benne receptek, élmény beszámolók, kreatív ötletek, vagy szépségápolással kapcsolatos tippek...remélem tetszeni fog;)
Jó olvasást!;)

Emi2003 2015.06.16. - 17:28 36880 látogatás 29 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Színes bögre körömlakk segítségével:)

2015-11-30 08:22:32

28. rész
Sziasztok!


Ma úgy gondoltam hogy egy igazán kreatív színes bögre ötletet fogok nektek megmutatni, azaz leírni...:)  Ha unnyátok már az egyszerű mintás régi bögréiteket, és szeretitek a kreatív dolgokat akkor tartsatok velem a továbbiakban:) Mielőtt elkezdenénk rakok be  képet nektek:)


 Amire szükséged lesz:


-  Egy vagy több sima fehér színű bögre.


-Általad választott körömlakk, lehet egy szín, de szerintem látványosabb, ha legalább 2-3 színt használsz. Ügyelj arra hogy a színek passzoljanak egymáshoz:)


- Aztán szükséged lesz egy nagy műanyag tálra amit összepiszkolhatsz.


- A kisebb hibák kijavításához esetleg szükséged lehet fültisztitó pálcikára, vagy fogvájóra.


- Illetve még szükséged lesz acetonra is. Elkészítés:


Először fogd a műanyag táladat, és töltsd meg kb teljesen langyos vízzel. Ez után válassz ki néhány körömlakkot amelyet használni szeretnél. Bontsd ki őket, majd az ecset segítségével ügyesen csorgasd a vízre mindegyik körömlakkot. Persze nem kell az összeset kiönteni teljesen, csak annyit használlj amennyit szeretnél:) Itt gyorsan kell hogy dolgozz, különben a lakk megszilárdul a víz tetején. A víz hőmérséklete megfelelő, akkor a lakknak kicsikét hártyás állagúnak kell lennie a víz tetején. Ha látod hogy hártyás akkor jól dolgoztál. Ez után fogd  meg  a bögrédet, és ügyesen mártsd bele a vízbe. Egy kicsit, néhány másodpercre még hagyd bent, aztán emeld ki a vízből. Várj   5-10 percet, majd az aceton segítségével tisztítsd meg a bögre belsejét. De vigyázz arra hogy ne sértsd meg a bögre felületét. tehát gyorsan dolgozz!!  Ezután várj kb 30-40 percet majd mosogasd át alaposan a bögrédet:)


Igazából ennyi lenne:)  Ami fontos hogy viszonylag gyorsan kell dolgozni, de egyébként    nagyon szép és egyszerű:) Ajándékba is adhatjátok pl nemsokára itt a karácsony, úgyhogy esetleg karácsonyi színekkel is csinálhattok egyet:) Remélem elkészítitek, és ha van kérdés, várom kommentbe:)


SZIASZTOK!


 


 


 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!