Házi blog♡

Sziasztok!:) A blogomnak nincs fő témája...lesznek benne receptek, élmény beszámolók, kreatív ötletek, vagy szépségápolással kapcsolatos tippek...remélem tetszeni fog;)
Jó olvasást!;)

Emi2003 2015.06.16. - 17:28 38028 látogatás 29 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

5 furi tény rólam:)

2015-11-29 16:16:40

 27. rész


Sziasztok!


Ma egy rövidebb , ám egyes emberek számára elég érdekes bejegyzéssel jöttem. Ugyanis ma 5 furcsa tényt szeretnék megosztani veletek. Remélem érdekes lesz számotokra. Esetleg kommentbe írhatnátok magatokról ti is 1-2 érdekes tényt magatokról:)


Na de akkor kezdjük is...................


1) Nagyon idegesít ha ki van bontva a hajam....... Engem valamiért nem vonz hogy ki legyen bontva a hajam pl 40 fok körül, vagy épp a legnagyobb hóviharban....:D  Nincs olyan eszméletlen hosszú hajam de 1-2 óra után mintha már megszokásból akarnám összefogni:D Én igazából szerintem csak akkor bontom ki a hajam ha..... frissen van mosva, van nálam 8000 hajgumi a biztonság kedvéért, illetve ha szélcsend van:))))) szóval ja.....


2) Utálom a rózsaszínt!!!!!!! És itt most nem a kellemes rózsás árnyalatokra gondolok..... hanem azokra az undorító barbie rózsaszín árnyalatokra :/ egyszerűen undoritó...:D


3) Imádom a horror játékokat.  A telefonomra kb 99%- ban csak horror játékokat töltök  le. Illetve imádok videósoktól  horrorjátékokat nézegetni youtubeon.


4) Imádom a telet, és a hideget:))  Egyszerűen fel nem foghatom hogy mit lehet utálni abban  hogy esik a hó?!! Mert azt még megértem hogy valaki mondjuk a hideget nem szereti meg ilyenek..... de a tél  a legcsodásabb évszak. Mert.... esik a hó, az egész város tele van karácsonyi díszekkel, jönnek a külömböző programok, és ünnepek:))) Tehát imádom a teleeeeeet.


5) Kétkezes vagyok.  Ezt úgy kell elképzelni hogy bal kézzel írok, festek, rajzolok. De az összes labdás feladatot jobb kézzel csinálom, mert azzal tudok jobban labdát vezetni stb... illetve a kaját is jobb kézzel vágom, és azzal a kezemmel eszek amelyikkel megfogom az evőeszközt:DD de kb majdnem mindent jobb kézzel csinálok:)


Szóval asszem ennyi lenne ez az 5 tény rólam:) Ha van kedvetek, akkor írjatok ti is magatokról kommentbe tényeket, vagy esetlek ötleteket a további bejegyzéseimhez:) 


Köszi hogy elolvastátok:)


SZIASZTOK


 


 


 


 


 


 


 


 

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!