Házi blog♡

Sziasztok!:) A blogomnak nincs fő témája...lesznek benne receptek, élmény beszámolók, kreatív ötletek, vagy szépségápolással kapcsolatos tippek...remélem tetszeni fog;)
Jó olvasást!;)

Emi2003 2015.06.16. - 17:28 39152 látogatás 29 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Élménybeszámoló:)

2015-09-14 18:50:51

22. rész


 


Egy régebbi bejegyzésemben írtam, hogy régen kézilabdáztam, néptáncoltam. Mostanra már egyiket sem csinálom, csak hegedűre járok még. Azt is írtam hogy szívesen kipróbálnám a modern táncot:) Nos erre ma sor került:)))  Egyik legjobb barátnőmmel mentem megnézni a táncórát. Egy fiatal nő tartja az edzéseket, nekem nagyon szimpatikusnak tűnt. Kedves volt, türelmes, és nagyon sokat mosolygott:)  Az órát természetesen bemelegítéssel kezdték. Nyújtottak sokat, illetve hasprést, és mindenféle hasizom gyakorlatokat csinálltak. Nekem ezek mindig is tetszettek:)  Ez után mutatott tánclépéseket is, amik viszonylag könnyűnek tűntek. Majd folytatták a múlt héten elkezdett koreográfiát:) 


Minden nagyon tetszett, és a következő edzésre biztos hogy elmegyyek:)  Jó élméyn volt, és örülök hogy elmehettem:)


Eléggé izgultam, hogy majd nem tudok beilleszkedni, vagy hogy nagyon le leszek maradva. De nem így történt.  Múlt héten kezdtek csak edzeni, úgyhogy szerintem könnyen belerázodok majd:)


 


Szóval mindenkinek tudom ajánlani ezt a táncot:) 


Gondoltam hogy megosztom veletek az élményeimet ezzel kapcsolatban:)


Remélem tetszett, köszi hogy elolvasatátok:)


Sziasztok:)


 


  

eddig 0 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ehhez a blog bejegyzéshez még nem szóltak hozzá!