Házi blog♡

Sziasztok!:) A blogomnak nincs fő témája...lesznek benne receptek, élmény beszámolók, kreatív ötletek, vagy szépségápolással kapcsolatos tippek...remélem tetszeni fog;)
Jó olvasást!;)

Emi2003 2015.06.16. - 17:28 36826 látogatás 29 bejegyzés
Új bejegyzés létrehozásához jelentkezz be!

Különcök?

2015-07-07 05:56:25

4. rész


Ma egy kicsit a különcökről szeretnék beszéllni.      Szerintem minden suliban, sőt minden osztályban vannak különcök. De nem is biztos hogy több, az is lehet hogy csak 1.   Én sosem voltam különc, úgyhogy nem tudom hogy milyen lehet, de azért sokszor próbálom magam egy ilyen gyerek helyébe képzelni és elgondolkozni azon hogy milyen nehéz gyerekkora is lehet.


Az én osztályomban is van egy fiú akit mindenki bánt, és csúfol csak mert nem egy átlagos gyerek.  Szerintem nincs nagy baj azzal hogy valaki más mint a többiek, de ennek elllenére az ilyen embereket mindig bántják és kiközösítik.


Az én évfolyamtársaim között is van két lány akiket mindenki lenéz és bánt azért mert nem olyan szépek, és kicsit visszahúzódók. Őket pl mikor csapatot kell választani utóljára hagyják.  Vagy mikor tesi órán párba kell állni nekik nincsen párja:(  Én próbálok minél többet beszélgetni az ilyen gyerekekkel mert biztos vagyok benne hogy a sok rossz emlék, és bántás miatt már alíg van önbizalmuk:(


Ma már szerintem mindenkit lehet valami hülyeségért piszkállni pl: egy kicsit duci az illető, vagy épp sovány, de lehet hogy nagyon magas, vagy aránytalan mondjuk a szeme az orrához képest, és még sorolhatnám....... de azt senki sem veszi észre hogy ezek mind csak külsőségek!!!!!


Szerintem senki sem tehet arról hogy milyen testbe születik, és az elég gonosz sőt undorító dolog is hogy valakit felelőségre vonnak azért mert nem tartozik a "Világ szépe" kategóriába.


Sokszor beleesünk abba a hibába hogy első látásra próbálunk ítélkezni, pl: mikor meglátunk egy kövér embert akinek nem olyan hibátlan és szép az arca, és akkor ő már biztos egy rossz ember, pedig sokszor az ilyen eberekkel lehet igazán jót  beszélgetni, és sokszor ha megismerjük őket jobban kiderül hogy sokkal normálisabbak mint tökéletes alakú gyönyörűszép emberek. Persze ez sem mindig van így, és most nem akarom bántani a kicsit szebb embereket csak felhoztam egy példát:)


A kiközösítés egy nagyon rossz dolog és amikor csúfolunk vagy épp be akarunk szólni valakinek akkor szerintem mielőtt megtennénk képzeljük magunkat egy kicsit az ő helyébe és gondolkodjunk el azon hogy nekünk jól esne hogyha olyat mondanának nekünk amit épp mi akartunk mondani másnak?


Nekünk jól esne?


eddig 6 hozzászólás érkezett
Új hozzászóláshoz jelentkezz be!
Emi2003 írta:
Dátum 2015-11-29 15:48:54
Catnika Redcat
Örülök hogy így gondolod:)
Remélem valakinek egy kis "erőt" tudtam adni:)
Catnika Redcat írta:
Dátum 2015-11-22 19:43:22
Köszönöm szépen!
Teljesen igazad van!
Emi2003 írta:
Dátum 2015-07-12 20:06:16
Köszönöm:)
kismancoka írta:
Dátum 2015-07-12 14:30:14
Köszi emese. Tenagyszerű lány vagy
Emi2003 írta:
Dátum 2015-07-10 13:54:40
Szia!
Köszönöm szépen a kommentedet:)
Jól esett hogy valakinek tetszett a bejegyzésem:)
Ha esetleh téged is piszkálnak azért amit írtál akkor szerintem nem figyelj oda....
te legalább majd viszed is valamire:)
kismancoka írta:
Dátum 2015-07-09 12:27:01
Köszi Emese!
Nagyon szívhez szóló, igazságos volt ez a bejegyzésed.
A világ már csak ilyen. Csak a trendek meg a menőség.
Én is egy különc vagyok a sulimban. Stréber vagyok.
Köszi!