Szerelmes idézetek, történetek.. :3

Sziasztok!! Én Daniella vagyok. 15 éves leszek.Vannak szerelmes idézeteim és történeteim,gondoltam megosztom veletek. :)

Daniella14 2014.07.08. - 15:21 2577 látogatás 3 bejegyzés

Segítsetek mit tegyek!!??!!

2014-07-08 15:48:07

Van egy bátyám aki 22 éves.Egyszer egy kertipartit tartottunk ketten. Nagyon berúgtak a haverjaival.. Mindenki haza ment kiveve egy srácot aki már egész este szemezett velem, jött utánam mindenhova.. :) Kb.3óra lehetett mikor kimentem megnézni mit csinálnak...Aludtak.. Szóltam bátyámnak menjen be a szobájába aludni mert megfagy..A haverja nem ébredt fel,csak  háromnegyed órával késöbb..  Amikor megébredt akkor mondtam neki hogy jöjjön be ő is. Bementünk lefeküdt az ágyamra majd mondta hogy beszélgessünk. Elkezdtünk beszélgetni mindenről ,egyszer csak  azt vettem észre hogy a keze közeledik  felém.. :D Nemtudtam mit szeretne.. Elkezdett simogatni majd megkérdezte,hogy én járnék e vele. Mondtam hogy igen mert hát helyes meg minden.. Erre ő lehúzta az ujjamrol a gyürűt majd "megkérte a kezem" azzal az indokkal hogy ő többet csak úgy megy bele kapcsolatokba ha biztos benne hogy az illető szereti őt... :) Folytattuk tovább a beszélgetést mindenről,majd felugrott,hogy ő hazamegy.Mivel autóval volt nem engedtem el részegen (igaz már józanodot).. Elkértem tőle a kocsikulcsot de csak egy pusziért adta oda a puszinál elhúzta a fejét így a szájára ment.. :) Nem is kellett töb megcsókolt majd nekem "esett",de én leállítottam hogy ne siessünk mert ő is ráér meg énis.. De ő nem szerette volna befejezni.Tovább csókolgatta nyakam..Majd mikor már nagyjából kijózanodott elengedtem haza.. A kapuban mondta hogy adjak neki egy búcsú csókot..Mondtam neki hogy az utcán nem mert a szomszéd néni ott áll az ablakba és figyel..:D Erre behuzott az udvarra és megpuszilt majd elment "haza"...  Másnap nagyon hiányzott..2nap múlva jött testvéremhez de nemtudtam vele beszélni mert itt volt  barátnőm meg tesóm is ott volt vele..:( Nagyon reménykedek benne hogyezt valamikor megtudjuk beszélni.. :)Azthiszem beleszerettem.. :)) Az a baj hogy anyumék nem nagyon bírják ezt a csávót,mert nem jó kisfiú,de hát ez van én a rosszfiúkat szeretem.. Bróbálom elérni facebookon,de nincs fent soha...:( Elég nehéz vele így beszélni..:/ Segítsetek mit tegyek??  Várom a komikat..:)


Hozzászólások száma: (0)

Azt akarom.

2014-07-08 15:26:43

 Azt akarom,hogy enyém légy mint Róbert Gidáé Micimackó.De Te ne félj semmitől,mint Malacka mert én vigyázok rád,mint a bátor Tigris.. :3


Hozzászólások száma: (0)

Egyszer majd...

2014-07-08 15:24:03

 Egyszer majd  elmúlik s begyógyul a seb, de a csókot mi szánkon égett feléedni nem lehet... <3 


Hozzászólások száma: (0)