Tanszoba

A mindennapi életről, eseményekről, szubjektíven és objektíven egyaránt, mindazoknak akik vevők rá, akik szeretnének új betekintést kapni a világba, vagy nem merik leírni gondolataikat. Gyertek!

L.Miki 2013.12.24. - 22:15 2586 látogatás 2 bejegyzés

Csapjunk a lecsóba...

2014-02-05 20:38:10

 Hú, de sok idő telt el az első jelentkezésem, tulajdonképpen debütálásom óta. Sajnos sem az idő, sem az energia nem nekem kedvezett abban, hogy megpróbáljam tovább vinni a blogot. No de innentől kezdve, ténylegesen is belecsapunk a virtuális lecsóba. Márcsak az a kérdés, hogy kértek-e belőle? Amennyiben igen, akkor itt a helyetek és olvassatok tovább, ha nem, és nem is szeretnétek megízlelni a pikáns, egyedi recept alapján elkészülő "ételt", akkor menjetek. 


 Komolyra fordítván a szót tehát, innentől kezdve gyakrabban igyekszem jönni a cikkekkel... háh mondjuk nem lesz nehéz überelni az eddigi aktivitásomat.

Számos téma bolyong a fejemben egy fiókban bezárva, arra várva, hogy elővegyem őket és leírjam azt nektek. De nem most. :D

Eme cikk segítségével mielőtt jönnének a többi cikkek, témák szeretnék bemutatkozni a nagyérdemű olvasóknak, úgy nagyjából, hogy kiféle, miféle vagyok, miért akarok írni és stb.L. Miki a nevem, és nem, nem én vagyok a pam pam csávó, közöm nincs hozzá. L.Miki vagyis Lakatos Miklós a nevem... ilyenkor pedig már jönnek is a rágalmazások általában, hogy kissebbségi vagyok és stb. De mégsem vagyok az, ha hiszitek ha nem, ez az igazság. Néptáncos vagyok és jelenleg a Művészeti Középiskolában tanulok, ahol már a negyedévet taposom. Már egy bő évtizede őrzöm és ápolom a magyar hagyományokat, elsősorsban a Néptáncot. Sikereket is felmutathatok, de ez a cikk nem az önimádásról szól, így hát lépjünk is tovább.


Habár néptáncos vagyok, nem esik tőlem távol a méda- és kommunikáció szak, sőt mondhatni már- már túl közel is tartózkodik személyemhez. Imádok írni, fogalmazni, bár korábban nagyon utáltam. Mindig is kommentátor szerettem volna lenni és ez az álom, ami valójában életcél a mai napig is él bennem... ezért ennek megfelelően művelem magam. Úgy kezdtem el az írói pályafutásomat a fogalmazási készségem fejlesztésének céljából, hogy létrehoztam egy saját oldalt. Egy szurkolói oldalt, melynek neve Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal volt. A kezdetek kezdetén az ismersök az első cikkeimnél sírva nevettek rajtam, és most már jómagam is egyaránt. Hiszen olyan gyermeteg módon fogalmaztam, hogy arra szó nincsen, vagyis de... egy: röhely. Most sem tökéletes, de már legalább figyelemfelkeltő és olvasható, nem hiába dagadt meg az oldalam népszerűsége a nulláról egészen 5 ezerre. Ej de büszke vagyok és hálás az Istennek, hogy segített nekem. De persze az idő hiány miatt ott hagytam az oldalt, ami még mindig működik új tagokkal, új vezetővel... ezt úgy kell elképzelni, hogy miután én leléptem az oldal belépett a "reform korba" és úgymond újjászületett. Időközben még dolgozgattam egy komolyabb oldalnál is hírszerkesztőként mely 170 ezer fős olvasottsággal bír, de őket is ott hagytam idő hiány miatt. Most pedig itt tartok, a Tanszobánál. 180-as fokot fordultam, hiszen eddig a sportról írtam, most meg egy amolyan közéletről, szóval nézzétek el nekem ha béna leszek. De igyekszem megfelelni.Úgy gondolom első vagyis pontosabban másod nekifutásra ennyi bőven elég, legalábbis belőlem. A napokban érkezni fogok egy témával, amit kiszeretnék tetőtől talpig vesézni, ez úgy a hétégén lesz. Holnap fellépek a színházban így most megyek lelkileg, fizikailag regenerálódni.További szép estét, vagy reggelt, délutánt... ugye ki mikor olvassa. :DCsaó!


Hozzászólások száma: (0)

Megnyitottunk!

2013-12-24 22:18:58

Üdvözlök minden kedves olvasót!Mit is mondhatnék? Megnyitottunk! A leírásban megtaláljátok a nyitásnak az okait. Remélem kesznek olvasók, akik majd szimpatizálni fognak velem. Nem tervezem, hogy napi szinten leszek, de amikor valami majd bökni fogja a csőrömet és ha lesz témám, akkor azon nyomban leírom nektek. Tartsatok velem!


Hogy megéri-e vagy sem, az majd a közeljövőben kiderül, addigis csak reménykedjetek ás várjátok a cikket! :)Apropó: ÁLDOTT, BÉKÉS, KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!Búcsúzok, sziasztok!


Hozzászólások száma: (1)