IDÉZETEEEEK :)

Imádom az idézeteket. Ha te is, akkor itt a helyed ! ;)

kuccy 2013.12.07. - 12:13 57152 látogatás 96 bejegyzés

BUÉK

2013-12-31 15:47:29

 Mindenkinek sikerekben, egészségben gazdag boldog új évet kívánok! 

 


Hozzászólások száma: (0)

ADJ MEG MAGADNAK...

2013-12-31 15:26:18

Adj meg magadnak mindent, és más is meg fogja tudni adni azt, amire szükséged van. Szeresd magad, figyelj oda a lelkedre, és egy percig se gondold azt, hogy minden csak úgy jön majd. Semmit sem adnak ingyen. Mindenért meg kell küzdeni. Néhakönnyekkel, néha csak pár lépéssel, de bárhogy is legyen, tenned kell azért, hogy boldog legyél. Aki mozgásban van, az nyer - aki nincs, az egy helyben marad. Aki még egyet tud lépni akkor, amikor fáj, előbbre jut. Erősebb lesz. Aki semmit sem mer, az, aki egy helyben marad észre sem veszi, hogy mindenki szép lassan eltávolodik tőle, míg végül magára marad. Az meg nem élet.


Hozzászólások száma: (0)

NÉHA CSAK...

2013-12-31 15:23:55

Néha csak elfelejtük, hogy mennyien szeretnek minket. Hogy mennyien adnák az életüket csak azért, hogy egyetlen mosolyt lássanak az arcunkon. Nem valami hazug, magadra erőltetettet, hanem egy amolyan igazit, valódit. Hagyd, hogy megtegyék. Hagyd, hogy bejöjjenek az életedbe, és ne zárd el őket, hiszen lehet, hogy az az erő, amit keresel, bennük van - adnák is, csak te épp elzárkózol előle. Nem kell mindent egyedül végigcsinálnod. Van, amikor igenis el kell fogadni, hogy valaki jön, és segít. Hogy elmondja azt az egy mondatot, ami tovább visz, vagy csak megölel, és elmondja, hogy bárhogy is legyen, ő szeret és melletted van.


Hozzászólások száma: (0)

AKKOR VAGY IGAZÁN...

2013-12-31 15:22:45

 


 


Akkor vagy igazán békében magaddal, amikor már nem akarsz elmagyarázni, megértetni senkivel semmit ... sőt, magadnak sem keresel kifogásokat. Csak döntesz, közölsz, mész az úton. Ha értenek, és életed egy szakaszán elkísér bárki az utadon, akkor megéled az együttlét minden pillanatát, de nem válsz függővé tőle ... kész vagy bármikor elengedni ... mint mindent, ami nem Te vagy. Ha nem értenek, és egyedül vagy, akkor sem zárulsz be, csak elfogadod, hogy egy olyan szakaszon mész keresztül, amit csak egyedül tehetsz meg ... de tudod, hogy mint minden, ez is elmúlik egyszer.

Hozzászólások száma: (0)

SEMMIT NE...

2013-12-31 15:20:19

Semmit ne erőltessünk..A lényeg hogy minden megy magától és minden idővel bekövetkezik. Ha nem az életünkbe való és mégis megtartjuk, akkor is kifog esni egyszer, csak később. Ha oda való és elküldtük, úgyis visszatér. Szóval nincs olyan, hogy jó vagy rossz döntés. Aki az életünkbe való, az ott lesz, aki nem, az egyszer eltűnik.


Hozzászólások száma: (0)

NAGYOT...

2013-12-31 15:19:43

Nagyot dobbant a szívem, de nem akartam hinni neki. Már úgy éreztem, hogy megszabadultam mindentől, visszatérhetek a világba, és újra részt vehetek benne. Túl vagyok a nehezén bár még hiányzik.


Hozzászólások száma: (0)

AKÁRMIKOR MELLETTED...

2013-12-31 15:17:48

Akármikor melletted vagyok ha kell. Sokszor túl féltékeny vagyok más lányra akivel többet beszélgetsz mint velem és ez miatt sokszor össze is veszünk, pedig egyikőnk sem szerelmes a másikba. De még akkor is tudom a lelkem mélyén, hogy engem jobban szeretsz bárkinél. 


Hozzászólások száma: (0)

ÉLETEMBEN ELŐSZÖR...

2013-12-31 15:16:40

Életemben először találtam valakit, akitől utálok elválni, akár csak 5 percre is. Találtam valakit, akiből egyszerűen sosem elég. Aki elfogad olyannak amilyen vagyok, és nem akar megváltoztatni, a saját képére formálni. Aki mellett rádöbbentem, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy a fontos szavakat kimondatlanul hagyjuk.
Hozzászólások száma: (0)

NEM ÉRZÉKETLENSÉG...

2013-12-31 14:48:34

Nem érzéketlenség, ha a kevéske időmet elsősorban azoknak a kötelékeknek a szolgálatába állítom, amelyeket a hozzám legközelebb álló emberekkel építettem ki. Rá kell végre ébrednem, hogy milyen torzan látom a dolgokat, ha több időt szánok azokra, akikkel nem különösebben akarok együtt lenni, mint azokra, akiket valóban szeretek.


Hozzászólások száma: (0)

NE CSAK MOST...

2013-12-31 14:46:15

Ne csak most, hanem az év minden napján nézz úgy a tükörbe, hogy az arc, aki visszanéz rád, egy napon azzá fog válni, amivé válnia kell. Mert nem adja fel, nem futamodik meg, harcol, és sohasem hátrál meg, bármi is jöjjön vele szembe. Lehet, hogy fájni fog, a világod is összetörhet, és össze is fog törni mindaddig, amíg fel nem építed az igazit, azt, ami valóban a tiéd, amit neked szántak. Ám ahhoz, hogy azt összerakhasd, minden áldott nap hinned kell abban, hogy neked is van egy világod, ami csak arra vár, hogy összeálljon, és boldoggá tegyen.


Hozzászólások száma: (0)

  <<  1 2 3 4 ... 10  >>