we all have a story to tell.

"Úgy szorítottam magamhoz a gondolataimat, mint egy ölnyi papírdarut. Elég szorosan, hogy el ne ejtsem őket, nem túl szorosan, hogy össze ne zúzzam őket."

Zoe_ 2013.10.19. - 16:56 1377 látogatás 1 bejegyzés

let it be.

2013-10-19 17:12:28

 rengeteg blogom volt már és számomra vicces, hogy mindig ez lesz az első bejegyzés címe. amolyan fellélegzés a számomra, hogy ezt a három szót leírom - jelezve magamnak, hogy most már okés, írhatok, nem fogják megtudni ki vagyok és persze nem tesznek majd fel hülye kérdéseket az ismerősök, hogy mégis mi a francért csinálok blogot. meg minek írok én le ide akármit is, vagy miért kell nekem az, hogy vadidegen embereknek nyafogjak? 


nem nyafogok. többé nem. és őszintén szólva eszembe se volt soha, hogy szándékosan ezt tegyem. maximum kislány énem néha napján nyafogott, amiért nem éppen úgy sikerültek a dolgok, ahogy ő azt gondolta. 


a bemutatkozás legyen annyi, hogy elsős vagyok egyetemen. ilyenkor az embertől már elvárják, hogy felnőjön. ez kb olyan, hogy betöltöd a 18-at, akkor szépen érettségizz le, menj el egyetemre és ne hozz szégenyt a szüleidre azzal, hogy egy semmirekellő leszel. a véleményem szerint adhatnák a kamaszoknak 1-2 évet, hogy eldöntsék mit is akarnak kezdeni magukkal. nem tudhatja mindenki 5 éves korától, hogy hercegnő lesz. 


akkora nyomás van rajtunk, hogy őszintén nem csodálom, hogy ennyien vannak akik drogokhoz nyúlnak. (ebbe most beleértendő az alkohol és a cigaretta is). és! hozzáteszem nem azokra gondolok, akik menőségből minden buliban holt részegre isszák magukat. 


én is problémás kamasz nevében állok a családban. a legtöbb fóbiám és szokásomat már kinőttem. de mindig van valami, amitől nem tudok szabadulni. és ilyenkor van az, hogy kényszeresen valami hülyeséget csinálok.


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)