Éldd az éjszakát! Tanácsok azoknak, akik elsőnek mennem BULIZNI!!!:D

Ezt a blogot azoknak nyitom, akik tanácstalanok az éjszakázást illetően. Normális, méltóságos keretek között leírom nektek a fontos tudnivalókat, tanácsokat! Jó szórakozást! :P

zoleee13 2013.09.29. - 19:46 2287 látogatás 2 bejegyzés

Nem engednek el, mit tegyek?

2013-09-29 20:01:03

Ahhoz, hogy fiatalon elmenj valahova szórakozni az kötelezettségekkel jár. A legfontosabb az, hogy a szüleid megegyezését kérjed a dologról. Persze ha 10-11 évesen megkérdezed akkor nagy valószínűséggel egy határozott nem lesz a válasz :) Mindenki maga dönti el, mikor kezdi el. Ez persze sok helyen meg van határozva, hogy a belépés pl.: 14 éven felülieknek engedett. Ha el szeretnél menni valahova, akkor a szüleidet biztosítsd arról, hogy megbízható vagy (reméljük ők e szavak nélkül is tudják ;) ), nem keveredsz rossz társaságba. Mondd neki, hogy fel hívod tájékoztatni őt arról, hogy minden rendben van, de ez úgy is legyen! Arról se feledkezz meg, hogy mikorra kell hazaérned! Valószínűleg ha nem fogsz hazaérni időben, akkor büntetésben lesz részed. Gondolj bele, hogy féltenek téged, nem tudják mi van veled. Nézd át az ő szemszögükből, ők rád vigyáznak! A másik lépés az, hogy szórakozz jól és csak okosan ;) !


Hozzászólások száma: (0)

Milyen egy jó party, összejövetel?

2013-09-29 19:52:48

Egy party nem feltétlenül csak a táncolásról, az őrült módon való italozásról szól, hanem arról, hogy jól érezd magad: beszélgetések, ismerkedések stb. Persze egy szórakozóhelyen beszélgetésre lehetőség nem nagyon van, mert akkora a ricsaj, de meg lehet oldani. Például egy érettésgi találkozón, munkahelyi összejövetelen lehet beszélgetni. Ez a körülményektől függ. Tehát egy buli azért van, hogy szórakozhass a barátaiddal, ismerkedj. Alkohol nélkül is jól lehet érezni magad! :)


Hozzászólások száma: (0)