Suli, szerelem, egyéb

A sulis barim nem rég szakított a barátjával.3 hónapig voltak együtt.Én több mint 1 éve járok egy fiúval, tök jól megvagyunk.Ha vki szeretne, kérdezhet tőlem is.Van tapasztalatom.Csak 12 vok, de...

hannamariska 2013.03.02. - 21:34 3967 látogatás 5 bejegyzés

Szerelmes idézetek!

2013-03-12 09:38:05

 Minden hétre néhány idézet:


 Öröm, hogy ma is láttalak,


hogy Szavad szómra válaszolt,


és képzeletben két kezed


rajongva engem átkarolt.


    Be jó dacolni, 


Be jó a cifra bánat,


Be jó bolondulni utánad.


 


Hozzászólások száma: (0)

Egyéb

2013-03-12 08:59:21

 Mit tegyünk, egy ciki sulis feladatnál:


1. Mi bioszon most tanultk a pubertás kor jellemzőit, és akartam beleírni a menzeszt, mert fel kellett olvasi. Ha valaki hasonló cipőben jár, akkor írjon valami összegző fogalmat, ami nem olyan ciki, pl:  menzesz helyett- elindultak a hormonváltozások, és ha valaki példát kérdez, mondjátok, mondjuk: pattanások, izzadás


2. Az a biosz házi, h a lányok írjanak le mindent a petefészekről, a fiúk a herérő (XXDD).  Ez könnyen megoldható! Ezen az oldalon fenn van minden!


3. Az ofőnk tavaly azt mondta, h szeretne velünk beszélni a kamaszkori változáokról, meg ilyesmi, konkrétan: izzadás, szex, menzesz, szerelem, tehát ilyesmi. Azt monda, először a lányokkal, aztán az egész osztállyal. Nekünk a külön lányos beszélgetésekkel semmi bajunk nem volt, de a fiúkkal? Ilyenkor az a lényeg, h ne figyeld az idétlenül röhögőket, vedd komolyan a beszélgetést. Én amúgy sem akartam ezt elnevetni ( a bioszt sem), de zavarba jöttem, és olyankor én is nevetek. Ezt nem szabad! Vedd komolyan! Ha te is a vihogósok közé tartozol, akkor uralkodj magadon! Hiszen ez az élet része!


Most ennyi, remélem hasznos amit írtam! Sziasztok!


Hozzászólások száma: (0)

Szerelem- Valentin nap és egyéb ünnepek

2013-03-11 15:40:20

 Tippek egy édes valenti napi ajándékhoz vagy csak egy kis szimpla kedveskedéshez:


1. Tégy kis szíveket (papírból) mindenfelé a táskájában, és írj rá szerelmes verseket, idézetek, akár még te is költhetsz!


2. Vegyél neki szíves hógömböt, bögrét, tollat, hűtőmágnest vagy valami ilyesmit! De mindenképen csapj hozzá még valami aprót, mondjuk csokit!


3. Fiúk, figyelem! A lányok elájulnak valami jó parfümtől, egy ékszertől és mellé a kedvenc csokijától! Élő virágot s vehettek nekik, de cserepeset! Ami tuti nem jó: kaktusz, körömlakk, utolsó pillanatban vett olcsó, büfés csoki/cukor!


4. Ha nincs végképp nincs ötleted, akkor valami kézzel készített is jól bejön! Mindjuk egy süti! És ha kevésnek gondolod, akkor egy romantikus pillanatban egy csók mindennél többet ér! 


Vásárolj be mindent és, hajrá!!!


Hozzászólások száma: (1)

Suli

2013-03-11 14:55:46

 Tippek tanuláshoz:


1. Az elméleti anyag tanulásához segít, ha részekre oszod, ha felolvastatod valakivel, ha te magad olvasod fel hangosan, ha sokat tanulmányozod a hozzá kapcsolódó képeket, vagy te is rajzolhatsz!


2. az írásbel házinál, ha nagyon tudod az anyagot, és unod az írást, akkor halgass valami pörgös zeneszámot és közbn csináld meg! Ezzel kicsit feldobod a délutánod, és nem is unod annyira a könnyű feladatokat!


3. Ha nehezebb a tananyag, akkor jó néha társaságban tanulni! Menj át valamelyik barátodhoz/barátnődhőz! Lehet, hogy aká öten, hatan is lesztek! Minél többen vagytok, annál jobb!


  Próbáld ki az összeset! Remélem segítettem!


Hozzászólások száma: (0)

Szerelem

2013-03-02 22:09:46

 Tippek szerelemhez:


1. Mindig mond a párodnak (naponta többször is), h szereted.


2. Tölts vele sok időt.


3. De a barátaidat/barátnőidet se hanyagold el.


4. Minden ünnepre adj neki valami apróságot (APRÓSÁGOT!!)


Tippek Szakításhoz:


1. Gondold át, mi a szakítás oka.


2. Higgadtan beszélj vele, ne kiabálj.


3. A szakítás után, mond el neki az okokat. Szintén nyugodtan.


4. Semmi képen ne emeld fel a hangodat, még akkor sem, ha ő igen.


 Sok sikert!!!


Hozzászólások száma: (3)