Emma

Csak egy blog a saját szórakozásomra,,,

EmmaFanni 2013.01.11. - 04:03 1470 látogatás 1 bejegyzés

Mai Nap

2013-01-11 04:27:11

 Nem tudok aludni..


Miért nem ? Jó kérdés.


Néha elgondolkozunk azon mi lett volna ?


Mi lett volna ,hogy ha felszólalok egyaltalán elmegyek és küzdök azért amihez ragaszkodom...


Ha elmondom amit gondolok...


A lehetőségtől fosztanak meg ha bezárják az ELTE középiskolát pláne ha az Általánost.


8.-osztályba járok az ELTE Gyakorlóba és a középsuli volt a kiskapu a "majd talán oda fölvesznek" és én még jobb helyzetbe vagyok de voltak helyesbítek vannak olyan osztálytársaim akiknek ez volt a menekülés a Szakmunkás képzőtől..


Rengeteg képet és videót láttam az eseményről (Szülői Fórum) anyukám is ott volt szegény kikészülve jött haza én pedig lebetegettem. Amikor olvastam a híreket és láttam a képeket amin a középsulisok sírnak és az emberek akiket meghívtak ,hogy majd válaszokat adnak és azok pedig igazából nem tesznek semmit...A legtöbbjüknek ott volt a "Dr." jelző a kis névtáblán hát sajnálom ,hogy nem lehettem ott és nem mondhattam el nekik vághattam a képükbe ,hogy: "Tessék nézd meg neked ott lehet a Dr. a neved elött de nekem már nem lesz mert az még semmi ,hogy a diszkalk.-ommal nincs sok esély rá de ,hogy megfosztanak a reménytől ,hogy esetleg mégis de nem mert nekem ez a Középsuli volt a nagy esély de nem mert nekünk sport pályák kellenek nem gyerekek akik használhatják is őket..."


Sok osztálytársamat és tanáromat láttam és hát melbe vágáss volt amikor megtudtam ,hogy az Általánost is lehet ,hogy bezárják.


Anyukám az este ezt mondta (Az idézés nem pontos):


-"Fanni én nem tudom mit csináljak tényleg nem tudom ,hogy hova tudnám az öcsédet vinni ha ennek az iskolának annyi."


Ennyit arról ,hogy ha az ELTE Középsulija felvesz engem a társadalom tudományi szakára akkor talán még lehet belőlem pszichiáter és talán felvesnek egyetemre vagy valami...de úgy néz ki nem fog sikerülni.


Lehet ,hogy sok a hiba és hát ma este sem fogok aludni és igyekeztem érthetően leírni a dolgokat úgysem olvassa el senki ezt a bejegyzést :)


Hozzászólások száma: (0)