A művészetem a szabadságom!

Soha életemben nem írtam még blogot de most megpróbálkozok vele. Remélem minél többen olvasni fogjátok majd.

LLBarbi 2012.08.03. - 17:13 5219 látogatás 5 bejegyzés

Nyugalom

2014-06-26 13:18:22

 Hali!


Hát lement az érettségi is éd büszkén jelenthetem hogy sikerült! :) Olyan jó érzés végre pihenni. Érettségi utáni 2-3 napban szinte csak aludtam mert olyan fáradt voltam testileg s lelkileg is... de végre kipihentnek érzem magam :)


Xy-nal már egy idelye nem beszéltem. S így hogy nem beszéltünk azt hiszem ez az egész csak fellángolás volt... Hülye lennék elhagyni a Barátom miatta!! 


Lassan itt van a tábor ideje is. Nagyon várom már! :)


Remélem jó móka lesz! :) vagyis hát biztos hogy az lesz! 


Mindenkinek szép napot s jó nyarat! :)


 


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Zavar

2014-06-14 17:59:55

 Hali!


Hát szépen lassan fogynak a napok a szóbeliig én meg már azt sem tudom hogy hol áll a fejem. A tételek nagyja már teljesen bekavarodott a fejemben. Nem is tudom hogy hogy fog sikerülni az érettségi.


Ma beszélgettem azzal az idősebb sráccal. Mivel nem akarom nevén nevezni legyen Xy. 


Szóval beszélgettem Xy-al. Nagyon jó. Végig mosolyogtam a beszélgetést s úgy érzem mindent megoszthatok vele. Hogy tulajdonképpen mit érzek vele kapcsolatban nem tudom, s ez igen is zavaró. Nem tudom eldönteni hogy most ez csak egy fellángolás vagy igen is kezdek bele szeretni... Tényleg nem tudom! Így most eléggé kavargok belül. S közben itt van Barátom akit szeretek! 


Ráadást pár napja álmodtam hogy beszélgettem egy baráttal s nem jött szóba a fiúm az álmomban de éreztem hogy nem a mostani barátom volt az. Nem tudom ki volt de azt igen hogy nem a mostani barátom.


Én eléggé hiszek az álomfejtésben szóval van egy ismerősöm aki nagyon benne van a dolgokban s tőle fogom megkérdezni hogy ez most mit is jelent tulajdon képpen.


De Xy-ról elég sokmindent megtudtam ma :) sokat kérdeztem tőle,hogy egy kicsit jobban megsimerjem :)


Aztan lassan itt van a tábor amit mindennél jobban várok! :) Az aztan jó móka lesz! :)


Mindenkinek további szép délután/estét!


Stay Strong!! :) 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

érettségi és egyéb

2014-06-05 22:14:07

 Halihó


egy és fél hét s itt van a szóbeli érettségi. Tulajdon képpen kicsit félek tőle főleg úgy hogy még semmit sem tanultam... 


De tudom hogy menni fog mert elég sok tétel megragadt miközben kilettek dolgozva. Csak hát ugye sok a tétel a tanulásra kapott idő pedig kevés.


Ma voltam bent megnézni az írásbeliket s meglepően jók lettek. Szóval ha nem szúrom el a szóbelit csak a matekom lesz szar :)


Lassan itt van a tánctábor amit már mindennél jobban várok. Remélem lesz sok bulizás. Jól esne egy olyan hét a haverokkal ami csak a táncról s a bulizásról szól!!!! Vagyis számomra ez lenne végre a várva várt lazítás! :)


Aztán ha lement az érettségi meg kell szereznem a hiányzó Steve Berry könyveket :) Imádom őket s eddig csak azért nem szereztem meg a két hiányzó könyvet mert gondoltam ha megveszem akkor minden időmet azzal tölteném h elolvassam őket. 


Nyáron meg igazából sok helyre szeretnék elmenni de hogy mi lesz belőle az kérdéses. Kis öcsém kb az egész nyarat táborokban fogja tölteni én meg...hát... majd meglátjuk mi sikerül a tervezett helyekből! :)


További szép estét mindenkinek! :)


 


Hozzászólások száma: (0)

újra itt

2014-06-03 01:42:17

Kedves napló vagy akármi!


Jó rég nem jártam itt s a bejegyzéseimet egy kivételével kitöröltem.


Tulajdon képpen azért jöttem most ide írni mert ugy érztem h a bennem kavargó érzéseket valakinek el kell mondanom de nem tudom kinek mondhatnám el így inkább úgy gondoltam leírom ide...


Lassan már 3 éve Nagyon boldog párkapcsolatban élek,s az sem titok h nekem ő az első olyan nagyon komoly barátom. Nagyon nagyon szeretem.


Viszont mostanában néha elgondolkozom az egészen. Úgy érzem h nem vagyok elég szabad. Gondolok itt arra hogy mivel nekem ő az első nem volt alkalmam más fiúkkal kipróbálni s hogy őszinte legyek mostanság nagyon vonz ez a dolog h csak úgy szabadon lenni flörtölni,bulizni,kikapcsolódni. 


De persze nem teszem hisz itt a barátom akit mindennél jobban szeretek! S nem áll szándékomban szakítani vele! Csak egyszerűen szeretnék egy ideig úgy lenni, h vele vagyok ,de következmények délkül azt csinálok amit szeretnék. Ez viszont nyílván valóan nem működne az ő részéről sőt ha ő állna elő ilyen ötlettel biztos hogy elküldeném a búsba! :) 


szóval kicsit megy bennem a harc de tudom hogy vele fogok maradni mert szeretem! Csak ezen most túl kell esni habár úgy nehéz h van egy srác aki 8 évvel idősebb s látom h oda van értem s ez nekem nyílvánvalóan imponál, de igazából alig ismerem s alig találkozunk. Egyszerűen csak tetszik h egy nálam idősebb pasinak tetszek :)


Istenem olyan jól esett ezt most leírni!!!!!!!!! :)


Igazából senkinek nem kívánom ezt az érzést mert nagyon borzasztó tud lenni!!!! 


Szóval akkor: Stay Strong :)


 


Hozzászólások száma: (0)

Az első bejegyzés

2012-08-03 17:31:51

Hát akkor neki kezdek. 17 éves vagyok. Elég nyugis helyen lakom ami jó mert nem nagyon szeretem a nagyon nyüzsis helyeket. Van egy Barátom már 9 hónapja s elég jól meg vagyunk  egymással. De amit mindennél jobban szeretek az a tánc. Az egyetlen "hely" ahol nyugalmat és boldogságot találok. Bármilyen szar kedvem is van ha táncolok egy órát biztos h utána 1000000 jobban érzem magam. És mivel ennyire szeretem így ezzel is szeretnék foglalkozni így olyan sulit választottam ahol a szakmámként tanulhatom a táncot. De nem akármilyen táncot. Néptáncot. De mellette nyomom a hip-hop-ot is :) Mindkettőt egyaránt szeretem!


Imádok még kirándulni és utazni is. Általában mindig pörgök de mikor épp nem tudok mit csinálni akkor csak egyik helyről döglök a másik helyre a lakásban.


Van 2 öcsém akikkel van h nagyon jól kijövök és van h majd megtudnnk gyilkolni egymást. És ez a státusz általában óránként változik.


Például a mai napom is elég unalmas volt. Reggel "vigyáztam" rájuk úgy h én aludtam ők meg bámulták a tv-t. Anyu vmikor 10 körül ért haza és mondta h készüljünk mert megyünk az Auchanba. Kb 1-kor értünk haza közben kisebb nagyobb veszekedések lezajlottak mint szokatak. Haza értünk ettünk s azóta nem csináltam semmit. Várom h barátom haza érjen s vele legyek egy kicsit. 


Igazából most nyáron nem nagyon pörögtem de ha beindul a suli akkor lesz pörgés rendesen örülök majd ha vasárnap pihenhetek egy kicsit. Hogy őszinte legyek most így jól esett h pihenhetek de persze ha hívnak vhova szívesen megyek hisz akkor is kimozdulok egy kicsit. 


Viszont ahova még a szünidő alatt el szeretnék menni az egy masszőr.... olyan de olyan görcsben van az egész hátam hogy úúúúúúú.... jó lenne elmenni de olyan drága egy fél óra és nekem nem fél óra kéne hanem kb 2 óra mire minden egyes kis és nagy görcsöt kimaszírozna belőle. De hát ez van. Ha találok elfogadható áron akkor már megyek is.


És akkor azt hiszem ez elsőre elég is volt. 

 


Az én jelszavam a Stay Strong és én így köszönök el!


Stay Strong! 
 


Hozzászólások száma: (2)