Velem történt

Dolgok.

loveable 2012.05.23. - 22:58 3953 látogatás 4 bejegyzés

év végi fáradtság

2012-05-31 15:31:06

 


Már nagyon fáradt vagyok... semmi erőm nincs tanulni. Nem csoda, hogy így legalább jól esett enni egy kis sütit :) le is fotóztam, hogy felrakhassam :)


Holnap töri TZ, hétfőre pedig el kell olvasni egy könyvet, meg kell tanulni egy verset, és felelek Dante Isteni színjátékából... nagyon jó.... :) tényleg.


De!

Már csak 2 hét... :)


Hozzászólások száma: (0)

szeretlek szó

2012-05-28 20:47:35

 


Felmentem Facebookra, és láttam, hogy az egyik ismerősöm lájkolta egy idézetes oldal kiírását... rákeveredtem az oldalra, és mit látok? azt látom, hogy ott sírnak egymás hegyén hátán a fiatal lányok, és azon tanakodnak, hogyan írják le a kiszemelt srácnak, hogy szeretik. Körülbelül 5 percig dolgoztam fel az információt, nem hittem el, hogy idáig fajultak a dolgok... amikor mi összejöttünk a párommal, a 80 km ellenére is megvártuk az első találkozót, mire kinyögtük, hogy szeretjük egymást. Oké, én léptem, és én írtam le neki, hogy többet érzek, de ezt nem szeretlekként írtam le, hanem szépen, diplomatikusan összegyűjtöttem, mit gondolok, milyen fontos nekem. nem féltem, hogy elküld a francba, hanem csak hogy majd ezután nem tudunk úgy beszélni, mint addig. hát nem is tudtunk.... csak épp azért nem, mert már ott volt az a bizonyos plusz a beszélgetéseinkben.


Lányok! Álljatok már talpra! nem hiszem el, hogy ennyire esetlenek vagytok! Ha attól féltek, hogy elküld a francba, akkor az a srác annyit is ért.... ne hagyd, hogy emiatt emészd magad! majd jön az igazi... :)


Hozzászólások száma: (0)

határtalan vidámság

2012-05-25 11:00:41

 


Most teljesen boldog vagyok. Hetek óta nyoma sincs depressziós hangulatnak, se semmilyen elváltozásnak. Most megálltam azon a szinten, hogy boldog vagyok. :) és milyen isteni érzés....


Rendet tartok magam körül, a gépemen is csoportosítottam a dolgokat (rá is ment vagy 3-4 órám, amíg a laptopról is áthoztam a képeket a nagygépre, de megérte!), és a tegnap estém azzal telt el, hogy egy számomra még ismeretlen nevű stílusról nézegettem képeket, és kerestem DIY ötleteket. :)


+ úgy érzem, jól nézek ki :)


Hozzászólások száma: (0)

pöttyös felső

2012-05-24 13:02:43

Mióta kiválogattam a ruháimat, találtam olyan darabokat, amikről teljesen elfeledkeztem, és bénának találtam. Köztük volt egy felső, ami ha rajtam van, tiszta Kate Nash-nek érzem magam. :)Nem tudom, hogyan feledkezhettem meg róla, de egyszerűen imádom! :) Hátul a nyakánál van egy kivágás. A buszon a tükröződésből megállapíthattam, hogy tényleg úgy nézek ki, mint valami brit, és az önbizalmamra rádobott egy pár lapáttal. :)


Összefoglalva tehát lendületet adott a napomnak.


KÉK PÖTTYÖS FELSŐ! IMÁDLAK!


Hozzászólások száma: (0)