Hasznos holmik

Ez itt kérem egy designnal, webdesignnal meg minden ilyesmivel foglalkozó gumiszoba. Szeretnék mindenkit itt látni, akiben szorult egy cseppnyi kreativitás, nyitottság és tanulni vágyás.

G.K. 2012.02.18. - 08:28 2188 látogatás 2 bejegyzés

Mire lesz szükséged?

2012-02-18 10:13:03

Egy honlap felépítése rengete előkészülettel jár. És az ÖTLETre épül. Erre majd néhányszor kitekintek, de mindenekelőtt arról beszélnék inkább, hogy milyen eszközök lesznek majd a segítségedre.


Összeszedtem néhány eszközkészletet, amelyekből ötletek meríthetsz, felhasználhatsz vagy továbbfejleszthetsz.


Grafikus felhasználói felület vagy grafikus felhasználói interfész (angolul graphical user interface, röviden GUI)Letöltés: WEB UI treasure chest


 


 


Letöltés: F2U Buttons + Stuff 


  Letöltés: WEB 2.0 Graphics


 


 


Letöltés: The all in one web elements ki


 


 


 


Hozzászólások száma: (0)

Kezdjük

2012-02-18 08:44:46

Hogy mi legyen itt ezen a blogon? Mond meg Te! :) Amúgy az lesz majd amit én fogok magamtól feltenni. Nincs tematikám vagy konkrét tervem. Az út a lényeg nem a cél ;)


Azt szeretném előre leszögezni, hogy ez nem lesz egy okoskodó, mindentjobbantudok, önmaga örömére létrehozott blog. Van némi rálátásom a internet dolgaira, ennyi :) és emellett extrovertált típus is vagyok, szóval írok róla. Ha többet akartok tudni rólam, majd kérdeztek.


Amit biztosan fogtok találni: segédeszközöket, photoshop fájlokat, kész, komplett, ingyens honlap terveket, linkeket, gondolatokat, fotókat, kritikákat és ebből adódóan véleménykülönbségeket. :)


Addig is:http://www.youtube.com/watch?v=-33gykQRks4


Lássunk neki.


G.K.


 


Hozzászólások száma: (0)