KamaszPanasz labor

Mi történik a KamaszPanasz háza táján? Szerkesztőségünk munkájáról, újdonságokról, érdekességekről... - avagy minden, ami KamaszPanasz!

kamasz 2009.04.24. - 10:27 2868 látogatás 2 bejegyzés

Elkészült a Személyes oldal!

2009-06-15 11:16:13

 KPIsmét egy remek újdonsággal tudunk nektek szolgálni, mert elkészült a Személyes oldal fejlesztésünk! Mostantól minden regisztrált felhasználónkat ez a kép fogja fogadni, ha bejelentkezett. Reméljük, hogy elnyeri a tetszéseteket, és könnyedén fogjátok tudni használni.


Szerkesztőink írtak egy kis szösszenetet nektek, hogy hogyan tudjátok használni a KamaszPanasz legújabb szolgáltatásait, amelyről bővebben ITT tudtok olvasni!

Hamarosan még több újdonsággal fogunk jelentkezni!

Mindenkinek kellemes és eseményekben gazdag nyári szünetet kívánunk!

A KamaszPanasz szerkesztősége


Hozzászólások száma: (1)

Megújult a főoldalunk

2009-04-24 10:49:36

Sziasztok!


Mint ahogyan, azt már biztosan észrevettétek, vadiúj főoldallal találkozhattok már körülbelül másfél hete, ha a böngészőtökbe beírjátok a kamaszpanasz.hu címet.

Az új főoldallal próbáltunk nektek kedvezni, több és nagyobb képet elhelyezni, valamint aktuálisabbá és frissebbé tenni azt.


Mivel is találkozhatsz a megújult főoldalon?


Kibővítettük TOP TÉMÁK dobozunkat és egy kis kolor rányomása után napi rendszerességgel frissülő képes ajánlókat találtok a legtutibb cikkeinkről.

A LEGFRISSEBB részben a legfrissebb híreinkkel találkozhattok. Ha a legfrissebb kamaszpanaszos hírek érdekelnek, akkor válogass bátran itt!

Az újítás nem csak a hírek részt érintette, hanem minden mást is. A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL doboz is némi feltuningoláson esett át. Folyamatosan frissülő kérdések listája, amely kattintásra betekinthetővé válik. Valamint elérhetővé tettük a Gyakori kérdéseket, amelyek bizton nagy segítségedre lehetnek, ha te is hasonló problémákkal küzdesz; legyen az bármilyen kellemetlen és kínos kérdés is…És ami eddig még nem volt…


Új felületet alakítottunk ki a BLOGOKnak és a FÓRUMOK-nak, amelyek szerkesztését Ti végzitek. Valamint nyilávnossá tettük mindenki számára, hogy az általatok szerkesztett blogok mennyi látogatást produkál napról-napra.

Reméljük, az alábbi módosítások elnyerik a tetszéseteket, és a jövőben is szívesen látogattok el hozzánk új infókért és érdekességekért!

Hamarosan jelentkezünk még!


Mindenkinek kellemes tavaszi feltöltődést kívánunk!

A KamaszPanasz csapata


Hozzászólások száma: (0)