Nővé válás

A blogot azoknak a tinilányoknak hoztam létre, akiknek gondjuk van azzal hogy még kislányok.(vagyis azzal hogy lekislányozzák, gyerekesnek tartják stb...)

Liiz1996 2011.05.13. - 16:10 1920 látogatás 1 bejegyzés

Bemutatkozom

2011-05-13 16:45:12

Üdv!


Amikor 6.-os voltam állandóan azon gondolkodtam hogy hogyan tudnék idősebbnek látszani, mert azt gondoltam magamról hogy úgy nézek ki mint egy óvódás. Fekete szemceruzát használtam, a hajamat feketére festettem és úgy öltözködtem mint a többiek, a divatot követve. Ezzel persze nem értem el semmit, mert nem idősebbnek, hanem kurvának néztek...Egy évvel később már kezdett lekopni a hajfesték, és az öltözködésem csak annyit változott hogy csak emós ruhákba jártam, a divatot se követtem. A szemceruzát is csak kis időre tettem le, alig egy hónapra. Nem tudtam tőle megválni...És akkor jött a pokol....Anyukámmal elmentünk a fodrászhoz, annak reményében hogy valami extravagáns frizurát csinál nekem. Hát, nagy pénz kidobás volt mert nyaig érő, Kleopátrás hajat csinált nekem, ami nemcsak hogy nem illett a stílusomhoz, de még hülyén is néztem ki, méginkább kislányosan. Abban az időszakban lecsökkent az önbizalmam a nullára. Egyben a tudásom is....Évvégén megbuktam két tantárgyból, fizikából és kémiából. Csak azért, mert trehány voltam, [email protected] mindent....Nyáron minden megváltozott...Ugye gőzerővel tanultam a két tantárgyra, emellett kidobtam az összes butító magazint, az összes addigi ruháimat eladtam, és mintha új életet kezdtem volna, elmentem dolgozni az unokatesóm apukájának.(Újságot és leveleket kellett kihordanom) Szóval ez a nyaram nem volt túl élménydús, de hasznos volt. Tanulás és dolgozás mellett csak annyi szórakozás jutott nekem, hogy egyszer elmentem a családommal a Balatonra, meg hogy elmehettem a hugommal vásárolni párszor. Ha már a vásárlásnál tartunk...Ugye ha kaptam pénzt, akkor azt rögtön el is költöttem....Ilyen vagyok, nem bírok bánni a pénzel a mai napig se :) Majd megtanulom...Vettem pár könyvet(amit egyébként addig a napig unalmasnak tartottam), elkezdtem úszásra járni(víziszonyom van, és leakartam küzdeni...) és a világ legjobb divattanácsadójától szereztem pár trükköt, hogy milyen ruhákat vegyek, ami nőies, de a stílusomnak megfelelő. Mikor ezt hallottam, magamban nevettem, hisz én egy rocker csajszi voltam, és kizártnak találtam hogy van olyan nőies ruha ami rockeres is...Hát....látszik mennyire buta voltam akkoriban...:) Rájöttem hogy a púderszínek(világos rózsaszín, vajszín,krémszín, barna) jól áll nekem, és még tetszik is^-^ Így hát vettem két vagy három összeállítást amit majd ősszel fogok hordani. Képet sajna nem tudok berakni, így hát elmondom milyenek, csakhogy tudjanak a "nagylányok" okulni belőle :) Tehát a first összeállítás: Vajszínű tunika nagy fekete övvel, sötétkék(vagy kékes fekete????) leggings, krémszínű magassarkú.


Második: Fehér, fodros blúz, hozzá vajszínű "titkárnő" szoknya, átlásztó harisnya és vajszínű balerinacipő^^


És a harmadik: Világos rózsaszín hosszabbított ing, barna csőnadrág( A csőnadrág nem mindig kislányos....:)) és világos rózsaszín magassarkú :P


Most fogom befejezni a 8.osztályt, sikeresen felvettek egy gimnáziumba, bár a hetedikes évvégi jegyeim miatt kicsit féltem hogy nem vesznek fel(de a pótvizsgán átmentem, lehet hogy ezért vettek fel...^^) Idén én lettem az osztály legjobb tanulója, próbáltam behozni a lemaradást a hatodikos és a hetedikes jegyeim miatt....Már a víztől való félelmem se annyira vészes mint volt, de úszni még mindig nem tudok :)  Az újsághordásra sajnos nincs időm, így azt nyár végén befejeztem, de most nyáron szerintem megint fogok segíteni mert kell a pénz...Egyébként szerintem a folytonos tanulás, emellett a sok könyv amit vettem, segítettek abban hogy most ilyen jó helyzetem legyen. Bár meg kell mondjam, nem volt könnyű beférkőzni a tanárok bizalmába(magassarkú meg van tiltva a suliban :P)


Ösztönözzön titeket ez a kis történet arra hogy ha felakartok nőni, akkor nem elég nőies ruhákat venni, úgyis kell viselkednek, okosnak kell lenned! Szóval tanuljatok teljes erőből, mert végülis ez a dolgunk nekünk tiniknek nem? :) Szórakozásra ott a hétvége, akkor is csak szombaton, én legalábbis úgy gondolom....


Üdv: Eli


Hozzászólások száma: (0)