A dohányzásról

Ti is dohányoztok?? Miért? hogyan szoktatok rá a dohányzásra? Haverokkal próbáltátok ki?
Érdemes pénzt költeni arra,hogy rontsatok az egészségeteken? Gondolkodtatok már azon, hogy leszokjatok?

healtvisitor 2013.07.31. - 19:16 2935 látogatás 2 bejegyzés

Mi lehet a ti véleményetek??????

2013-07-31 19:39:28

 Nem akartok leszokni? Vagy van más probléma ami most fontosabb és nem tudtok ezzel foglalkozni? Netán nem is érdekel? Nem akartok jót tenni a saját egészségetekért? Nem érdekel az egészségetek???????

Próbáltatok, vagy próbáltok leszokni a dohányzásról???Megbántátok,hogy rászoktatok a dohányzásra?


Hozzászólások száma: (0)

A dohányzásról szőtt véleményem

2013-07-31 19:36:44

A legtöbb ismerősöm (tanárok is mesélték),hogy tizenévesen próbálták ki,mert hogy milyen menő....és nem is törődtek azzal,hogy káros az egészségre, most az osztályfőnököm már 20 éve cigizik, le akarna szokni,de nem elég az akarat ereje. Nem könnyű nemet mondani!

Most én 17 éves vagyok, még sem gondolom azt,hogy menő lenne rászokni a cigizésre. SŐŐT!!!!! Én még a szagától is undorodom.

Az én célom,hogy védőnő legyek, már kezdek olyan fejjel gondolkodni én is. Ha meglátok egy kismamát dohányozni legszivesebben a szájába tömném a cigit...... Ha el akarja rontani a saját egészségét, háát tegye, de más egészségét nem kéne tönkre tenni!!!!!!!!!!!

Sokan rá jönnek később,hogy mégis jó lenne leszokni a dohányzásról,de miért nem jutott eszébe még annak idején (amikor kipróbálta) hogy nem kéne, vagy ki lehet próbálni,de nem szabad rászokni!!!!!!!!!!

Bevallom egyszer én is kipróbáltam. XD Azonnal elkezdtem köhécselni a haverom szerint nem is sikerült letüdőzni, és szaladtam is rágóért,mert tudtam,hogy rossz lesz majd a lehelletem. XDDDDD :DDD

Sokszor nem értem azokat az embereket akik rendszeresen cigiznek, akikcigifüggők, hogyan dugtak rászokni????!!

Menőnek gondolják????? szerintem nem menő, inkább gusztustalan!!!!!!

Hát lehet,hogy sosem fogom megérteni őket!!! :)

Örülök,hogy én nem vagyok oolyan befolyásolható, és engem nem érdekelnek a dohány...vagy más-más káros drog, mint a kávé, energia ital, cola, vagy más drogok.....


Hozzászólások száma: (0)