/ A Te történeted / Keresd, amíg meg nem találod!
  2014-03-31
Közzétéve

Keresd, amíg meg nem találod!

Találkozni. Amikor először hallod a hangját, s rögtön megtetszik neked... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!

 

Keresd, amíg meg nem találod!

 

                Találkozni.
Amikor először hallod a hangját, s rögtön megtetszik neked. Amikor látod, hogy hogyan mosolyog, s hogy égkék szemeivel folyamatosan a te pillantásod keresi. Megtetszik benne minden, ami csak lehetséges. Ahogyan beszél, ahogyan rád néz, s rádöbbensz, ő az a fiú, akire életedben először te is másként nézel.
                Beleszeretni.
Mikor pillangók repkednek a gyomrodban már akkor is, ha csak rágondolsz. Életed első csókja, melyet tőle kaptál, a legédesebb számodra. Karjaiban biztonságban érzed magad, illatát mélyen szívod magadba, mely akkor a legfinomabb illat. Szeretnél vele lenni, szeretnéd az év minden napját vele tölteni. Ábrándozol, elképzeled, hogy a ti szerelmetek teljesen más, mint a többi, ugyanis a tiétek örökké tartó, forró szerelem.
                Átélni.
A láng, mi csak akkor lobban fel igazán. Ilyet még sohasem éreztél. A szíved hevesen ver, mikor a farmered gombját kigombolja, és a felsődet szépen, óvatosan hámozza le rólad. Meztelen testeden keze gyöngéden játszik, s úgy érzed, ennél nem is lehetnél boldogabb. Ajkatok nem szakad el egymásétól, csókotok az örökkévalóságba nyúlik. Teste a testeden, keze a kezedben. Úgy érzed, megtaláltad az igaz szerelmet.
                Csalódni.
Eltelik egy év, s te még ugyanúgy, mély, tiszta érzésekkel szereted. Elképzelhetetlen számodra az élet nélküle, és ezért is fáj borzasztóan, amikor azt mondja, hogy ez már nem működik. Nem akar veled lenni, már nem szeret. Nem hiszed el. Felfoghatatlan számodra, hisz együtt éltétek át az első szerelem csodáit, s most ő ezt eldobta. Legszívesebben sírnál, ordítanál, de mindössze csak szemedből csordul ki egy könnycsepp. Te tényleg azt hitted, hogy ez örökké tart.
                Felállni.
Nehéz, de muszáj. Fel kell állnod, és tovább kell lépned. Egy új, reményekkel teli út, mely csak arra vár, hogy felfedezd. Mikor rálépsz erre a bizonyos útra, meglátod, nem is olyan borzasztó. Rájössz, még százszor, ezerszer fogsz csalódni, de ezekből tanulsz. Keresed a jót, a szépet, a szerelmet. Fáj még a múlt, de a sebeidet begyógyítja az idő. Aztán egy szép napon, amikor nem is számítasz rá, majd jön valaki, akit ugyanúgy tudsz szeretni, mint ez első szerelmedet. Hiszen még fiatal vagy, s bármikor rád találhat, az életen át tartó, varázslatos szerelem.

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!