/ A Te történeted / Feledés
  2014-03-24
Közzétéve

Feledés

Amikor véget vetett a kettőnk közötti kapcsolatunkról, már nem láttam értelmét az életemnek... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Ha tetszik az írás, like-old a bejegyzés alján, hogy március végén a szerinted legjobb mű szerzője nyerhesse meg a közönségdíjat!

 

Feledés

 

Amikor véget vetett a kettőnk közötti kapcsolatunkról, már nem láttam értelmét az életemnek. Sok – sok idézetet olvastam, amiben az állt, hogy „Senkit se szeress az életednél is jobban, mert ha egyszer elmegy, nem lesz életed.” Sokan mondták ne éljem bele magam ebbe az egész kapcsolatba, mert ez az első szerelem és azok mindig véget érnek. Nagyon sokat sírtam, szenvedtem. Lelkileg összetörtem. A padlón éreztem magam.

Amíg el nem veszítettem, nem voltam teljesen tisztában azzal mi is az a hiány. A szívem magányos lett, mert elvesztettem azt az embert aki szeretett. Aki képes volt bármikor mosolyt csalni az arcomra, már csak annyival is, ha rám mosolygott. Képes volt a mosolyával zavarba hozni, és a legrosszabb napomból is a legjobbat kihozni.

De most, hogy már nem boldogít, nem ölel meg, nem mondhatja a szemembe hogy „Szeretlek”, minden más, minden megváltozott. Próbálom elfeledni, nem keresni, de nehéz. Nem érdekli, hogy vagyok. Nem mosolyog rám, ha szomorú vagyok. Ha ideges vagyok nem mondja, hogy nyugodjak meg. Nem ölel meg csak úgy, mikor kedve tartja. A világ legrosszabb érzése, hogy úgy megyünk el egymást mellett, mint két idegen akik nem is ismernék egymást. Pedig egy elég szép közös pár hónapot tudhatunk magunk mögött.

Sokan azt mondják, hogy mindig lesz egy olyan ember az életedben, akin sosem tudod majd igazán túltenni magadon. Lehet, hogy fogunk találkozni mással, helyesebbel, jobbal, kedvesebbel, figyelmesebbel, de ő mindig ott fog élni a szívedben. Őt sohasem fogod tudni igazán elfelejteni. Mondogathatod, hogy nem szereted ha még úgy van; hogy nem hiányzik, ha még mindig érdekel.

Alig pár perc alatt ismerkedtünk meg, de nekem Őt elfelejteni egy élet is kevés lesz. Bármennyire szeretném, mondogatom magamban, hogy nem érdekel ez még a mai napig is így van. Amennyire elszeretném felejteni annál többet gondolok rá.

Remélem egyszer elfelejtelek.

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!