/ A Te történeted / Igaz Szerelem
  2009-12-16
Közzétéve

Igaz Szerelem

Én egy szép kis történetet szeretnék megosztani veletek....Úgy érzem ilyen az igazi szerelem...18 évesen nem úgy viselkedtem mint a mai fiatalok többsége. Megvártam azt, akit tényleg kerestem...
18 éves vagyok, elég érett gondolkodásúnak tartom magam, de pasik terén a mai fiatalokhoz képest elég "elmaradott" voltam. Az első barátom 16 éves koromban volt. Más már ebben a korban lefekszik nem 1 emberrel, de nekem vele volt az 1. csókom... Tovább nem is jutottunk, nem is volt ez talán a részemről igazi szerelem, csak lehet hogy kíváncsiság. ( a mai napig nagyon jó barátok vagyunk)

Az ezután következő 2 év, a bulizásról szólt... Lehet, hogy nem fog mindenki megérteni, de szinte minden buli megismerkedtem fiúkkal, de csóknál tovább egyel sem jutottam. Volt aki persze szeretett volna többet, de nem történt senkivel sem... (most következik a lényeg) :D

Idén nyáron, (július végén) 1 buliban elkérte a számom 1 srác. (őszintén szólva mindkettőnkben volt némi alkohol...) ez már a buli végén volt, szóval még a nevét sem tudtam meg, mert indultunk haza... de hétfőn csörgött a telefon... és Ő volt! :D Annyira nem emlékeztem rá, így utána megkerestem az egyik közösségi oldalon. Hát a képe alapján nem volt túl szimpatikus, meg helyes sem, de következő hétvégén véletlenül összefutottunk ugyan azon a helyen. Sajnos, itt ismét nem sokat beszéltünk, de legalább megállapítottam, hogy nem is olyan, mint a képen. :)

Innentől kezdve elkezdtünk találgozgatni. Fagyizás, séta, parkok, mind ilyen nyilvános helyen. És egy alkalommal sem történt semmi.(pedig én már szerettem volna, de nem vagyok 1 nyomulós tipus).

Aztán 1ik hétvégén elmentünk együtt bulizni, és akkor megtörtént az 1. csók(!). Miután elkezdődött a suli, csak a suli előtt találkoztunk és egyik hétvégén elmentünk hozzá (nem ott lakik ahol én, de kb. 20 perc kocsival), de én nem tudtam, hogy oda megyünk... Nem is történt csóknál több, de annyira jó érzés volt mellette feküdni, meg átölelni.

Na, ez azóta így ment 1 darabig, persze, ő azért már néha szeretett volna többet is, és azt lehetett érezni is.. :)

Egyik szombati nap, mikor megvolt beszélve, h este jön értem, éreztem, hogy ma lesz az az este, amikor meg fog történni... És így is lett... (ja, am 5 évvel idősebb mint én)

Annyira aranyos volt, hogy el sem lehet mondani... Tudta, hogy nekem ő az 1. és ezt teljesen figyelembe is vette. Sok embertől hallottam, hogy neki nem volt jó az 1. meg fájt, de nekem semmi ilyen "rossz" élményem nem volt. Azóta is minden rendben van köztünk, szeretjük egymást.

Hát, azt hiszem lényegében ennyi. Remélem senki nem bánta meg, aki elolvasta. És remélem mindenki, aki ezek a dolgok előtt áll még, legalább ilyen szép élményekben lesz része.

 
Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!