/ A Te történeted / Megvert a pasim a nyílt utcán
  2011-08-30
Közzétéve

Megvert a pasim a nyílt utcán

Habár már nem vagyunk együtt, még mindig korlátoz engem. Érzelmileg és fizikailag is terrorizált. Négy alkalommal megütött, és kétszer megfenyegetett, hogy megöl. A második alkalommal, amikor megütött, az arcomba vágta az öklét, és kirángatott a kocsiból egy forgalmas út közepén.

Végül felvett, és a kocsinak nyomott, ordítozva, pontosan ezekkel a szavakkal „NÉZD MIT HOZTÁL KI BELŐLEM”. Ezen a ponton szakítottam vele és ő már egy másik kapcsolatban is volt ekkor. Szexuális viszonya volt két „barátnőmmel” is, addig, míg együtt voltunk. Mindig megcsalt.

Az élete titkos volt, és én voltam az egyetlen, akire az összes haragja irányult. Ha olyanja volt, akkor nyilvános helyen ordibált velem. Azt mondta, hogy mennyire lege van már belőlem. Már két éve nem vagyunk együtt. Utálja ezt, nem tudja elfogadni, és folyton azért könyörög, hogy kezdjük újra.

Hogyan birkóztam meg vele?

Még midig küzdök a helyzetemmel, minden nap a mának élve. Olyan, mint egy szunnyadó vulkán, soha nem lehet tudni, mikor tör ki. Megpróbáltam megnyugodni, és büszke lenni arra, hogy én hagytam el őt.

Hogyan változott meg a helyzet?

A helyzet nem változott drasztikusan. De én megváltoztam, amikor azzal fenyegettem, hogy teljes mértékben kizárom az életemből, azt hiszem, egyszerűen csak sajnáltam már. Azon a ponton vagyok, hogy a szívemben már csak gyűlölet van és szánalom. Már kész vagyok arra, hogy megszabaduljak tőle.

Mi segített nekem?

Teljesen egyedül voltam ebben az időszakban. Éppen most diplomáztam pszichológiából. Tehát a tanulás és a függetlenségem egy bizonyos mértékig átsegítettek mindezen. Nem adhattam meg neki azt az örömet, hogy ő nyert és sikerült tönkretennie.

A tanácsom számotokra

Ne legyél áldozat, és ne hagyd, hogy az, aki zaklat, csodásan érezze magát, vagy sikerüljön teljesen tönkretennie. Minél erősebb vagy, vagy minél erősebbnek látszol, még akkor is, ha ez csak a felszín, annál nagyobb előnyöd van. Próbálj meg addig kijönni egy ilyen szituációból, amíg még nem túl késő.

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!