/ A Te történeted / A világ picit más szempontból
  2012-10-15
Közzétéve

A világ picit más szempontból

Most egy olyan ember írását olvashatjátok, akinek fontos, hogy ne a szemeddel, hanem a szíveddel láss, mert annál csodálatosabb érzés nincs!

Én egy 18 éves vak fiú vagyok. Nagyon sok minden érdekel, nyitott vagyok sokminden felé. Igazából az a nagy bajom van, hogy nincs sok barátom. Picit írnék magamról:

Születésem óta vak vagyok. Eddigi életem során mindig azt gondoltam, és gondolom most is, hogy annál nincs fontosabb, hogy az életemet annak ellenére is, hogy vak vagyok a legteljesértékűebben kell hogy éljem. Ezért én mindent meg is teszek.

Ezt bizonyítja, hogy 10-szeres judo országos bajnok vagyok, világ bajnoki 2.-, és 5. helyezett, európa bajnok, és 3. helyezett, és még sorolhatnám számos eredményeim. Nagyon szeretek verseket, történeteket írni. Szeretek a természetben is lenni, megismerni új tájakat, felfedezni azok hangulatát. Szeretek új embereket megismerni.

Úgy érzem, a mai világban a látó emberek a náluk picit másabb embereket nagyon elítélik, és ez jó lenne ha megváltozna. Egyelőre rólam ennyit.

  További történetek


 

Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!