/ A Te történeted / Az én sikertörténetem
  2011-06-10
Közzétéve

Az én sikertörténetem

Egy éve még teljesen reménytelennek láttam az életemet. De megtaláltam az igazit, és mindent megváltoztatott az életemben.

Akkoriban mindent sötéten láttam. Romokban hevert az életem, és teljesen szét voltam esve. Hihetetlenül balszerencsés ember voltam mindig is. Főleg párkapcsolatok terén. Állandóan kihasználtak. Kétségbeesésemben egy netes oldalon keresgéltem beszélgetőtárs után, hogy leheljen belém valami életet. És akkora kincsre bukkantam, amit nem is reméltem volna soha.

Megismertem egy fiút. Soha se soha életemben nem éreztem még ilyet. Biztos voltam benne, hogy megtaláltam az igazit. Első perctől kezdve. Olyan felismerést éreztem, hogy majdnem ledöntött a lábamról. Pedig csak egy 13 éves kiskamasz voltam, csupa butasággal és ostoba vágyakkal a szívemben. Teltek a hónapok és egyre jobban megismertem. Kiderült, hogy barátnője van, de rossz a kapcsolatuk. Tőlem várt segítséget, hogy mit tegyen, és én mindig segítettem neki, bármennyire is fájt, hogy nem velem van. Soha egyszer sem mondtam, vagy tettem arra utalást, hogy többet éreznék iránta, mint barát. Pedig éjszakánként összegömbölyödve sírtam az ágyamon, és arra gondoltam, hogy minden vágyam az, hogy egyszer is nekem mondja azt, hogy Szeretlek. Ez akkoriban gyerekes ostobaságnak, elérhetetlen vágyálomnak tűnt, mivel akkoriban nem gondolt rám úgy, mint barátnőre. Szakítottak a barátnőjével, de már nem is reménykedtem. Aztán elkezdett furcsa utalásokat tenni nekem, hogy ő az igazit keresi, meg hogy minden vágya az, hogy találjon egy lányt, akivel végre talál közös témát. Én pedig végig azt gondoltam, hogy „Hé, itt vagyok, engem keresel.”

De ezt soha nem említettem neki. Közben csajozgatott, ahogy én is sok fiúval ismerkedtem meg. Egyszer elmentem egy komolyabb randira, de rájöttem, hogy nekem nem ez kell. Minden fiúban őt kerestem, de ő soha nem vett észre. Belefáradtam ebbe az egészbe, és belevágtam egy komoly kapcsolatba. Fél évig voltunk együtt, de tulajdonképpen végig Rá vártam. Minden éjjel vele álmodtam, és a végén mertem nagyot álmodni és szakítottam a pasimmal. Hihetetlenül felszabadultam. Közöltem vele, hogy újra szingli vagyok. Tudtam, hogy ő is. Kész voltam várni rá, akár éveket is. És megjött az esze. JEgyszer mikor ugyanolyan probléma volt a családunkba azt mondta, hogy olyan mintha a klónja lennék, annyira hasonlóak vagyunk. Többször tett ilyen utalásokat. Igazából nem is gondoltam rá, hogy mi ez a kapcsolat közöttünk, de egyik barátnőm rávilágított, hogy Ő az ikerlángom. A lelkem másik fele, és igaza volt.

Többé már nem tudtam élni nélküle. Azt hiszem lassan ő is belefáradt abba, hogy azon kesereg, hogy nincsen a közelében olyan lány, aki ugyanúgy gondolkodna, mint ő. És kimondta: „Meg kéne próbálnunk együtt.” Soha életemben nem tett még senki sem ilyen boldoggá. És az volt a legdurvább az egészben, hogy minderre 2 kerek évet várni kellett. Én az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ki is Ő valójában. De a férfiaknak mindig több idő kellett az ilyesmire. A ráébredése után persze az élet számos akadályt gördített az utunkba. Volt olyan, hogy azt mondtam választom inkább a könnyebb utat, olyan fiúval akiért nem kell ennyit szenvedni, de az az igazság, hogy akkor nem lennék ennyire boldog. Az ő életébe csendesen léptem be, mert sokáig nem jött rá ki is vagyok igazából. Mert lehet, hogy csak egy lány vagyok, de ez a lány feltétel nélkül és minden odaadással szereti. Most így 16 éves fejjel mindent máshogy látok már.

És azt hiszem, azért érdemes volt ennyit szenvedni, amikor kimondja, hogy Tökéletes vagyok, és hogy én vagyok a megfelelő személy, akivel le szeretné élni az életét. Ez az, amikor senkivel se cserélnék és boldog vagyok, hogy az lehetek, aki. :) Ezzel is csak azt szeretném elmondani, hogy minden pokolból van kiút, és az Igazi igenis létezik, csak nyisd ki a szemed és vedd észre. Ne hagyd elmenni! Mert nála nagyobb kincs soha nem lesz az életedbe. Szeretlek!

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!