/ A Te történeted / Félek, mert utál az osztályom
  2011-06-12
Közzétéve

Félek, mert utál az osztályom

Általánosba járok, eddig sem voltak valami hú de jók az éveim, nem vagyok jóban az osztályommal. Jövőre meg már a barátnőm sem lesz velem.

Eddigi 5 évem során sem voltunk jóban az osztályommal, most lesz vége a 6. osztályomnak.

Szóval, őszintén szólva nagyjából utál az osztályom. Mondjuk nem csak engem. Mindegy, a lányok közül senkivel nem vagyok jóban. Vagyis, eddig egy barátnőm volt közülük, Csenge, de ő felvételizett és felvették... Jövőre elmegy. Egyedül ő volt az, aki valami mosolyt vitt az iskolai napjaimba... Annyit sírtam 5 év alatt, hogy ez már igazán jól esett. Csakhogy ez sem tart örökké. Mondhatnám, hogy nekem körülbelül Csenge az egyik felem. 2 ilyen igazi barátnőm van, és ő az egyik.

Nem tudom elképzelni, hogy jövőre nem hogy osztálytársak nem leszünk, még egy iskolába sem fogunk járni, és akármennyire is mondják az emberek, hogy de attól még ugyan olyan jóban leszünk, ugyanúgy találkozhatunk, nem. Én ismerem a családját, tudom, hogy a szülei nem engedik el csak úgy bármikor akárhova. Egy héten ha talán 1x fogom látni... És ez nagyon nem lesz jó hatással rám. Eddig is beforduló ember voltam, depressziós, antiszociális és a többi. Aztán jött ő, kihúzott ebből a mélységből, most meg elmegy, visszaesek...

Nekem szörnyű érzés az, hogy bemegyek az osztályomba, és beszólogatnak. De ő mindig ott volt nekem, mindig mehettem hozzá. Visszaszólt nekik, ha már én nem is tettem. Jövőre senki. Senkim nem marad... Rajtam kívül 5 lány van + Csenge. Abból az 5 lányból mindet utálom. Lehet mondani, hogy barátkozzak meg velük,f ogadjam el őket. Kösz,nem. Ők keserítették meg az éveim, nehogy már én teperjek a barátságért...Főleg hogy úgyis csak kihasználnának. Elég jól ismerem az osztálytársaim.

Nem igazán tudom megértetni az emberekkel hogy mi a bajom, csak sírok és sírok... Meg gondolkodom. A jövőn. A jövő éven. Mi lesz akkor? Hogy lesz minden? Kivel beszélek nap mint nap, aki meg is hallgat? Kivel nevetek?? Lehet, hogy több barátnőm is van, de akadnak olyan példák, akik pont magasról tesznek rá, hogy mi van velem.

Nem tudom elmagyarázni... Félek, félek a elkövetkezendő 2 évtől. Mi lesz akkor?  ajon ugyanúgy sírok, mint 5 éven át? Mi lesz...?

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!