/ A Te történeted / Se veled, se nélküled kapcsolat?
  2011-06-06
Közzétéve

Se veled, se nélküled kapcsolat?

Kíváncsi vagyok, sokak szerint ez "se veled, se nélküled" kapcsolat. Szeretném, ha kaphatnék végre egy normális választ, azt hiszem, itt az ideje :)

Másfél évvel ezelőtt összejöttem egy sráccal a suliban. 4 hónapot voltunk együtt, de sajnos én már az első héten megcsaltam, a megcsalás alatt csak smárolást értek. Sokáig titkoltam, de végül beadtam a derekam. És szakított is velem, vagy is nem is emiatt, hanem mert féltékeny volt, de lényegtelen. Szóval amíg jártunk, semmi intim dolog nem történt köztünk, de mióta elkezdődött egy újabb év, ez megváltozott (nem szexeltünk még,csak petting volt). És mikor van valakim, akkor ő felbukkan. Néha már teljesen összezavar.

Én nagyon szeretem, és tudom, hogy játszik velem, de mindig elgondolkodom rajta, hogy mi van, ha mégsem játszik? Mi van, ha szeret, és azért bukkan fel mindig olyankor, amikor van barátom, hogy megbizonyosodjon abban hogy még mindig fontos nekem? Mit tegyek? Próbáltam vele beszéni, de mindig tereli a témát, sokak szerint még ő is össze van zavarodva. De az a baj h nem tudok neki ellenálni, nagyon szeretem. Segítsetek, kérlek nagyon fontos! Mit tegyek? Harcoljak érte, vagy próbáljam elfejelteni? (Amúgy osztálytársam.) Köszönöm válaszotokat előre is!

  Még több történet


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!