/ A Te történeted / Az elmúlt két év, avagy mindenből van kiút
  2011-04-23
Közzétéve

Az elmúlt két év, avagy mindenből van kiút

Talán igazából a történet lényege annyi lesz, hogy sose add fel, és hogy egy ember sem ér annyit, hogy tönkre tegyük magunkat! Egy 17 éves lány története..., egy akkor 15 éves lány szomorú sorsa.

2009 májusában kezdödött minden, az akkori legjobb barátnömmel iskolából mentünk haza. Nagyon jó kedvünk volt, és valahogy semmi nem számitott aznap. Velünk szembe jött egy fiú, összesen annyit tudtunk róla, hogy kinek az ismeröse, még a nevét se tudtuk... Igazából nem is tudom, miért, hülyeségből megkérdeztem, hogy "Szija, nem kisérsz haza?!" Persze mi jót röhögtünk rajta, ő meg hebegett-habogott, hogy "szijasztok, sietnem kell, mert jönnek hozzám".

Ekkor igazából nem is érdekelt, csak hülyeségnek szántam. Eltelt pár nap vagy 1-2 hét , nem is volt eszembem a fiú , sőt, igazából ki is ment a fejemből, hogy előtte pár napja mi történt .Szóval ez nem olyan,hogy mondjam, szóval nem volt szerelem első látásra.

Eltelt 1-2 hét, egyszer csak valaki felvett MSN-re, igazából az MSN-címe semmit nem mondott el, mert nem tudtam, hogy hivták a fiút, akire ráköszöntem.

Rám írt, hogy "Szija, mizu? Emlékeszel rám?" Visszaírtam neki, hogy "szija , igazából kellene? " Utána írta, hogy ráköszöntem és hogy hogy hivják, stb. :)

Rengeteget beszélgettűnk... Igazából majdnem 1 hónapon keresztül mindennap, napi több órát , sms-ezzünk, hívott stb :) Egyszer felhivott hajnali fél kettőkor, hogy mit csinálok ? Mondtam neki, hogy tévézem, úgy igazán semmi érdekeset. Azt mondta, találkozzunk. Hát mivel elötte nem voltam az a nagyon hajnalig eljáros tipus, anyám nem engedett volna, úgyhogy hajnali kettőkor kiszöktem, és találkoztunk.  Mikor jött felém, igazából a szivem egyszerre vert lassan és hevesen... A szemembe nézett és megcsókolt... Istenem, legszebb pillanatom volt addig! :) Elmentűnk hozzá... de nem történt semmi, csókóloztunk stb de semmi más ... Tévéztünk, sokat beszélgettünk... és beleszerettem, úgy éreztem, addig a napig senkit nem szerettem úgy. Délután hazamentem... és hát igen, kaptam az ívet, hogy miért szöktem el, de valahogy nem tudott akkor érdekelni, boldog voltam...

Én bolond, akkor abban a hitben voltam, hogy ö is szeret, és hogy most akkor egy boldog "pár" vagyunk , de benéztem... Eltelt egy hónap. Állandóan csak sirtam, de persze mindennap beszéletűnk MSN-en meg ilyenek, voltak fura célzásai. Egyik este összevesztün , ki volt irva nekem msnre, hogy hiányzol (L):(

Erre lelépett MSN-ről, pár perc múlva feljött , hogy te is hiányoznál csak áhh :( Megkérdeztem, de miért csak hiányoznék? Erre aztirta, hogy hiányzol, baszki, csak nem tudom mi ez az érzés , fura =/. Másnap találkoztunk, összejöttünk ... 1 hónapig kajak minden szép volt , aztán kezdödtek a gondok... Vagyis igazából ott kezdödött , hogy nem tudta , hogy mutassa ki azt, amit érez ... Szakitottunk , utána még nagyon sokáig húzta az agyam, összejártunk erre-arra ... és én hülye azért mentem bele, mert mindennél jobban szerettem.

Augusztusban elköltözött, nem messze, 50km-rel arébb. Decemberben lett neki egy bnöje (akivel már 2 éve azóta is együtt van). Elég nehezen tudtam megemészteni ezt... de a roszabb a dologban az volt, hogy az akkori csaja elkezdett nézegetni MyVIP-en ... és szó szerint utánozgatott...  Fekete volt a hajam, barna lettem, barna lett ő is, szőke lettem, szőke lett ő is. Kiraktam egy képet, ő is ugyanolyat rakott ki, és persze, hogy lett beállitva? Hogy én utánozgatom, és piszkálódok, pedig nem, nem tudtam volna ennyire és ezekkel megbántani a fiút.

Eltelt 1-2 vagy 3 hónap ... és elég sokan megutáltak, mondván, hogy erkölcstelen amit velük csinálok... Pedig nem szóltam a csajhoz ... =/ Akkor éreztem úgy, hogy elég volt , én ezt nem birom tovább, elkezdődött az önpusztitás... Folyamatos ivás... este hatkor elmtentem. és talán másnap hatkor hazaértem, de persze seggrészegen, és a fű se állt messze tölem. Ez ment 1 évig... Mikor is csúnya dolgokat kezdtem csinálni...

Nem tudtam megemészteni, hogy engem tönkre tettek ennyire, és akkor tényleg elkezdtem piszkálni a csajt, ugyanúgy, ahogy ő engem! =/  Tudom, nagy hiba volt , de valahogy nem tudtam parancsolni magamnak... Furán hangzik, de így van!
Nem egyszer megfenyegettem, ha lejöttek a faluba.. Mondjuk úgy, nem szépen szóltam hozzájuk, diszkóban a fiút miattam verték meg... Persze , hogy megutált a gyerek... Akkor úgy éreztem, ez az, utáljon csak, igy lesz  alegjobb .. Utálom én is, akkor ő is... Ebből látszott,  hogy mennyire gyerek vagyok... Mert igazából persze, hogy szerettem még . Eltelt azóta már megint egy év, nem is láttam, vagyis pár hónapja, köszönt, én is neki, ennyi.

De már elmúlt minden érzés, csak azt báno , hogy a barátság esélyét is elrontottam a dolgaimmal, de lehet ,igy a legjobb. :)

Ezek közbem elvesztettem a legjobb barátnőmet a hülyeségeim miatt , kétszer megbuktam kilencedikben a lesz*rom dolgaim miatt ... Alig maradt melettem valaki, cserélgettem a fiúkat, mint vlmi rossz k*rva... Feladtam az álmomat, ami előtte minden percem elvette, és siker élményt adott: a rappelést... Amatőr szinten haveroknak nyomtam, de az volt és most is az, hogy egyszer a "nagyok" között leszek :). Drogos ügyeim miatt veszélybe sodortam a családom... de kilábaltam... sikerült.

A lényeg, hogy nem szabad tönkremenni, végignéztem, ahogy anyám alkoholista lesz apám miatt , ezt a példát követtem majdnem 2 évig, de tudom most már , hogy ez hatalmas hiba! Szóval fel a fejjel, mindenből van kiút, csak sok barát kell hozzá, és nagyon sok sok kitartás!

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!