/ A Te történeted / Tökéletes időzítés
  2011-03-13
Közzétéve

Tökéletes időzítés

Sokan vannak, akik gondokkal küzdenek, és szükségük lenne valakire, de nincs a közelükben senki. Mégis lehet, hogy hirtelen megjelenik egy személy, aki meghallgat, és már azzal is segít rajtad, akár egy őrangyal.

Nem igazán hittem abban, hogy létezik az embernek egy őrangyala, de most megtapasztalhattam. Lassan fél éve történt az eset. Lelkileg már nagyon mélyponton voltam. Az egyik hétvégén azonban elértem a gödör legaljára. Ennyire még soha nem voltam magam alatt. Már lemondtam mindenről, az életet is beleértve. Vasárnap volt. Veszekedtünk apámmal és én nagyon kiborultam utána. Elalvás előtt egy órát sírtam a sötét szobámban.

Úgy éreztem, hogy teljesen egyedül vagyok, hogy magamra maradtam. Még az öngyilkosság kérdése is foglalkoztatott, de nem volt erőm megtenni. Másnap teljesen kedvtelenül mentem suliba. Már semmi sem érdekelt. Legszívesebben csak ültem volna otthon a szobámban magam elé meredve. Aztán az egyik órán megnéztem a bejövő e-maileket. Egy 25 éves fiú írt rám, hogy szimpatikusnak talál. Rám nem jellemző módon visszaírtam neki. Majd ő is visszaírt, és valahogy könnyebbek lettek a napjaim. Minden nap alig vártam, hogy hazaérjek és megnézzem, hogy írt-e.

Végül sikerült megbeszélnünk egy találkozót. Meglepődtem, hogy mennyire könnyen ment. Azóta boldogabb vagyok. Ő az életemet mentette meg. Megváltoztatott és már máshogy látom a világot. Mindig mellettem áll és segít, hogy pozitívan gondolkozzam. Soha nem felejtem el azt a napot, amikor mélyponton voltam. Neki is elmeséltem és megértette, mert mint kiderült, Ő is átélt már hasonlót. Ha akkor Ő nem ír rám, már nem tudom, hogy hol lennék, de valószínűleg már nem élnék. Éveken keresztül gyűlt össze bennem a sok harag, düh és bánat és már nem akartam többé elviselni őket.

Nagy szerencsém volt, hogy Ő rám talált és őrangyalként segítő kezet nyújtott, hogy kimásszak a mély szakadékból. Soha nem fogom tudni neki teljesen megköszönni, hiszen egy élet is kevés lenne rá. Nagyon köszönöm neki, és korkülönbség ide vagy oda, szeretjük egymást. Lehet, hogy mindenkinek van egy őrangyala, aki, amikor nagyon szükség van rá, eljön és segít. Soha nem szabad feladni. Mindig van még egy esély, csak van, amikor ezt saját magunknak kell megadni!

  További történetek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!