/ A Te történeted / Elrontottam az életem a fogyással
  2012-02-27
Közzétéve

Elrontottam az életem a fogyással

Kövér vagyok/voltam, sajnos ez van, de fogytam pár kilót, és tönkrement a bőröm. A fogyást sose kezdd el ész nélkül, mint én!

Mint minden tini, én is szerettem sokat enni. De arra nem figyeltem, hogy nagyon hízok. Láttam, hogy tesóm is hízik, nála azért kicsit vékonyabb voltam, majd egy idő után már nagyobb nadrág kellett nekem, mint neki. Rosszul lettem, idegileg összeomlottam, hogy be kellett vallanom: kövér vagyok. Mindig arról álmodtam hogy pasizok, szeretnek, érdekes leszek.

Egy családi tragédia után elkezdtem mozogni. Majd kevesebbet enni, a kaja már nem érdekelt annyira. A pasik kezdtek észrevenni, majd felfigyeltem arra, hogy kicsit vékonyabb lettem. Az orvosi vizsgálaton 165 cm és 100 kiló voltam. majd egy fél év után 80 kiló lettem. Nagyon megörültem ennek, ezért nem ettem, de mozogtam. A suliba romlott a jegyem, de vékonyabb lettem. A pasik kezdtek rám odafigyelni, volt is pár pasim. Élveztem nagyon, majd észrevettem, hogy a 2 év során 30 kilót adtam le. Most vagyok 70 kiló.

De azt megfigyeltem, hogy nagyon megnyúlt a bőröm, a suliban elájultam, de már normálisan eszek, és ezt a súlyom tartom. Futni járok, hogy a bőröm visszahúzodjon, és remélem sikerül. Még 5 kilót szeretnék minimum leadni, és remélem, ti nem ugrotok így, ész nélkül bele a közepébe a dolognak. Nagyon csúnya a hasam, nem szeretem, ha a pasim simizi, mert olyan mintha hájam lenne. Ő nem tudja, hogy mennyi voltam, ő már csak azt látja hogy 165 cm, és 70 kiló vagyok, bár ő 60 nak néz, de 70 vagyok.

Amint a bőröm visszahúzódik, akkor még leadok 5-10 kilót, de ezt megfontoltan. Lehet, hogy ez soknak tűnik, de valójában csak elcsúnyítottam vele a hasamat. A többi helyen nincs ilyen gond. És tényleg jól gondoljátok át, hogy mikor kezdtek el fogyózni és hogy hogyan. Én leadtam pár kilót, de fizetek érte rendesen.

  Kapcsolódó cikkek


Forgasd a tollad, írd ki magadból! Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!